„Manchester City“ neturėjo jokio vargo su kita Mančesterio miesto ekipa

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje įvyko dvejos rungtynės, po kurių „Mancherster City“ klubas įtvirtino savo pirmavimą čempionate, o Londono „Arsenal“ žaidėjai sugebėjo pakilti iki ketvirtosios turnyrinės lentelės vietos.

Kevinas De Bruyne'as.<br>AP/Scanpix nuotr.
Kevinas De Bruyne'as.<br>AP/Scanpix nuotr.
K.De Bruyne (de<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.De Bruyne (de<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2022, 9:14 PM

Sekmadienį Mančesteryje vyko dviejų šio miesto klubų akistata, tačiau rimto mūšio neįvyko: „Manchester City“ savo aikštėje 4:1 susitvarkė su „Manchester United“ ekipa.

Šeimininkai jau 5 min. po Kevino De Bruyne smūgio išsiveržė į priekį, bet 22-ąją minutę rezultatą išlygino Jadonas Sancho. Ilgai lygus rezultatas nebuvo – po 6 minučių „Manchester City“ ir vėl į priekį išvedė K. De Bruyne.

Antrajame kėlinyje 68-ąją ir per teisėjo pridėtą laiką du įvarčius įmušė Riyadas Mahrezas. Jis jau pelnė 21 įvartį įvairuose šio sezono turnyruose.

„Manchester City“ su 69 taškais išlieka pirmoje „Premier“ lygos turnyrinės lentelės vietoje bei nuo „Liverpool“ vėl atsiplėšė 6 taškais.

Tuo tarpu „Manchester United“ su 47 taškais žengia penktas. Į ketvirtąją poziciją žengė „Arsenal“ sekmadienį rezultatu 3:2 palaužęs „Watford“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.