Mančesterio derbį laimėjęs P. Guardiola džiaugėsi ne tik pergale, bet ir auklėtinio proveržiu

Mančesteris – žydras. Sekmadienį vykusiose Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse ietis surėmė dvi Mančesterio miesto komandos – „Manchester City“ ir „Manchester United“.

P. Guardiola<br>Action Images/Reuters/Scanpix nuotr.
P. Guardiola<br>Action Images/Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-07 09:46

„Žydrųjų“ tvirtovėje vykusią dvikovą 4:1 laimėjo aikštės šeimininkai, o po pergalės džiaugsmo neslėpė ir „City“ strategas Pepas Guardiola.

„Geros rungtynės, ypač antroji jų pusė. Šiuo metu esame geriausioje formoje per pastaruosius metus.

Pirmajame kėlinyje varžovai turėjo kiek daugiau energijos nei po pertraukos, antrajame kėlinyje jiems ėmė trūkti energijos.

„Manchester United“ buvo agresyvūs. Jie gali tokie būti žaisdami ir be Cristiano Ronaldo. Turime pripažinti – jie žaidė įspūdingai, o pirmajame kėlinyje mus į priekį vedė ne žaidimo kontrolė, o greitos atakos.

Tuo metu po pertraukos atsispindėjo žaidėjų individualus meistriškumas, kiekvienas jų priimtas sprendimas buvo teisingas, tai ir lėmė pergalę.

Kevinas de Bruyne'as vėl grįžo į savo vėžias – sezono pradžioje jis jautė skausmus, tačiau dabar jis demonstruoja geriausią formą sezone. Labai džiaugiuosi dėl jo.

Ne sykį bendravau su juo. Jis susikoncentravęs atlikti rezultatyvius perdavimus, bet pasakiau, kad jis turi įmušti ir įvarčių, džiaugiuosi rezultatu ir tikiuosi, kad ateityje jis ir toliau demonstruos tokią formą“, – po rungtynių kalbėjo „Manchester City“ strategas.

K.De Bruyne'as prie nugalėtojų pergalės sekmadienį prisidėjo įmušdamas du įvarčius.

„Manchester City“ vis dar išlieka Anglijos „Premier“ lygos lyderiais ir prieš antroje vietoje esantį „Liverpool“ turi šešių taškų pranašumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.