Dviejų įvarčių pranašumas neatpalaidavo J. Kloppo: „Inter“ į Angliją neatvyks būti turistais“

Antradienį paaiškės pirmieji UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalių dalyviai. Kovo 8-ąją bus sužaistos dvejos atsakomosios aštuntfinalių rungtynės, o vieneriose iš jų „Liverpool“ savo aikštėje priims Milano „Inter“ futbolininkus.

J.Kloppas laukia sunkios kovos.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Kloppas laukia sunkios kovos.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2022, 12:41 PM

Pirmąją tarpusavio dvikovą madų sostinėje 2:0 laimėjo svečiai iš Anglijos.

Nors prieš artėjantį atsakomąjį mūšį Jurgeno Kloppo auklėtiniai turi dviejų įvarčių pranašumą, tačiau „Liverpool“ strategas neabejoja, kad antradienį Anglijoje vyksianti kova pareikalaus daug jėgų.

Pasak 54-erių futbolo specialisto, prie sienos priremta „Inter“ bus priversta atakuoti nuo pat pirmųjų rungtynių minučių.

„Turime dviejų įvarčių pranašumą, bet tai dar nieko nereiškia. Pirmųjų rungtynių rezultatas buvo geresnis nei tikėjausi. Tai buvo labai sunki akistata, tokia pat sunki laukia ir atsakomoji dvikova.

Kai sužinojome, kad mūsų varžovė bus „Inter, visi manėme, kad gavome sunkiausią varžovą iš visų įmanomų. Bet viskas tvarkoje, nes jau nepamenu kada mus tenkino burtų rezultatai.

„Inter“ tikrai į Angliją neatvyks būti turistais. Tai yra puiki komanda, kuri bandys atakuoti ir kontroliuoti rungtynes nuo pat jų pradžių. Pažiūrėsime, kaip galėsime su tuo tvarkytis“, – prieš rungtynes kalbėjo „Liverpool“ strategas J.Kloppas.

Lrytas.lt primena, kad nuo šio sezono UEFA savo turnyruose panaikino išvykos įvarčių taisyklę. Tai reiškia, kad „Inter“ pergalė dviejų įvarčių pranašumu nusiųstu abi komandas kautis pratęsime.

„Liverpool“ ir „Inter“ dvikova vyks antradienį, 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.