Su „Brighton“ išvykoje susitvarkęs „Liverpool“ tęsia kovą dėl titulo

Anglijos „Premier“ lygoje „Liverpool“ futbolininkai išvykoje 2:0 (1:0) įveikė „Brighton“ ekipą ir tęsia kovą dėl čempionų titulo.

 Su „Brighton“ išvykoje susitvarkęs „Liverpool“ tęsia kovą dėl titulo<br> AP/Scanpix nuotr.
 Su „Brighton“ išvykoje susitvarkęs „Liverpool“ tęsia kovą dėl titulo<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2022, 4:31 PM, atnaujinta Mar 12, 2022, 4:36 PM

Pirmasis įvartis krito 19-ąją rungtynių minutę. Po puikaus Joelio Matipas perdavimo Luisas Diazas atsidūrė vienas prieš vartininką ir smūgiu su galva pasiuntė kamuolį į vartus.

Visgi, „Liverpool“ komanda neliko visiškai patenkinta. L.Diazui mušant kamuolį su galva „Brighton“ ekipos vartų sargas Robertas Sanchezas ranka vožtelėjo įvarčio autoriui į galvą, o koja įspyrė „Liverpool“ puolėjui į krūtinę. Rungtynių teisėjas Mike’as Deanas vartininkui nusprendė neparodyti net geltonos kortelės.

Antrasis įvartis buvo pelnytas 61-ąją minutę. Yvesas Bissouma savo baudos aikštelėje sužaidė ranka, o teisėjas šį taisyklių pažeidimą užfiksavo. Mohamedas Salah atsitojęs prie 11 metrų žymos sėkmingai realizavo baudinį ir pelnė jau 20-ąjį savo šio sezono „Premier“ lygos įvartį.

„Liverpool“ „Premier“ lygoje po 28 rungtynių turi 66 taškus ir žengia antroje vietoje, nuo pirmaujančių „Manchester City“ futbolininkų atsilikdami 3 taškais. „Brighton“ turi dvigubai mažiau taškų – 33 ir su jais užima 13-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.