Lengviau atsipūtė: „Kauno Žalgiris“ A lygoje pelnė pirmuosius taškus

„Kauno Žalgiris“ iškovojo pirmąją pergalę šių metų „Optibet A lygos“ čempionate. 3-iajame ture kauniečiai namuose nugalėjo Telšių „Džiugo“ futbolininkus 2:1 (2:0).

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pelnė pirmąją pergalę A lygoje.<br>zalgiris.lt nuotr.
„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pelnė pirmąją pergalę A lygoje.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-16 09:04

Šeimininkai nuo pirmų rungtynių minučių primetė savąjį žaidimą ir jau trečiąją minutę išsiveržė į priekį. Po puikaus Ryano Trotmano perdavimo iš kairiojo krašto, Benas Anisas tiksliu smūgiu galva nuginklavo vartininką.

Mindaugo Čepo auklėtiniai sėkmingai primetė savo žaidimą ir dažnai jautėsi komfortabiliai vystydami atakas kitoje aikštės pusėje. Tuo tarpu telšiškių bandymai pereiti į kontratakas dažnai baigdavosi nesėkme.

36 minutę „Kauno Žalgiris“ padvigubino savo pranašumą, kai svečiai dar kartą pralaimėjo dvikovą „antrajame aukšte“. Šį kartą standartinėje situacijoje Gratas Sirgėdas pakėlė kamuolį link artimojo virpsto, o ten efektyviai sužaidė Michaelas Thuique'as. Tai jam buvo antrasis įvartis šių metų pirmenybėse.

Po pertraukos „Džiugas“ suaktyvino žaidimą puolime, bet šeimininkų gynyba dažnai neutralizuodavo potencialiai pavojingas situacijas.

Didesnė viltis „džiugiečiams“ atgijo 67 minutę. Po keitimo aikštėje pasirodęs Dovydas Virkšas nepriekaištingu baudos smūgiu iš 20 metrų pasiuntė kamuolį į dešinį vartų kampą.

Žemaičiai bandė išplėšti lygiąsias, bet „Kauno Žalgiris“ sėkmingai atlaikė varžovų išpuolius ir šventė pirmąją pergalę šių metų čempionate. „Džiugas“ toliau lieka be taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.