„Kauno Žalgiris“ iš Danijos klubo pasiskolino M. Sangare

Balandžio mėnesį po rinktinių pertraukos sugrįšiantį Lietuvos čempionatą „Kauno Žalgiris“ pasitiks atsinaujinęs. Komanda pasipildė ne tik gynėju Jasonu Noslinu, bet spėjo užregistruoti ir Moussa Sangare.

 M. Sangare.<br> zalgiris.lt nuotr.
 M. Sangare.<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2022, 2:43 PM

20-metis atakuojantis futbolininkas į Kauną keliasi nuomos pagrindais – iki sezono pabaigos žaidėją paskolino Farumo „Nordsjaelland“ klubas iš stipriausios Danijos futbolo lygos.

Iš Dramblio Kaulo Kranto kilęs žaidėjas 2014-aisiais metais paliko gimtąją šalį ir pirmuosius savo žingsnius žengė „Right to Dream“ akademijoje Ganoje, kurioje futbolo paslapčių mokėsi ir dabartinis žalgirietis Divine’as Naah bei daugybė pajėgiuose Europos klubuose šiuo metu žaidžiančių futbolininkų.

Tiesa, 2020-aisiais į „Nordsjaelland“ persikėlęs futbolininkas oficialių rungtynių su pagrindinės ekipos marškinėliais dar nėra sužaidęs – debiutuoti jam pavyko kontrolinėse rungtynėse, o daugiausiai laiko talentingas žaidėjas praleido jaunimo komandose.

„Kaune esu dar tik keletą dienų, bet jau jaučiuosi kaip namuose. Komandos draugai ir treneriai mane puikiai priėmė, iškart kibome į darbus, todėl nekantrauju pradėti. Tikiuosi, kad kartu pasieksime savo užsibrėžtų tikslų ir sėkmingai pasirodysime UEFA turnyro atrankoje“, – Žalgiris.lt pasakojo greičiu ir technika išsiskiriantis naujokas.

Papildymo sudėtyje sulaukęs vyriausiasis komandos treneris Rokas Garastas taip pat džiaugėsi M.Sangare prisijungimu prie žaliai baltų ir išskyrė jo privalumus.

„Ieškojome kūrybiško ir individualiai stipraus žaidėjo, todėl džiaugiamės prie mūsų prisijungus Moussa. Žaidėjas yra praėjęs geras futbolo mokyklas ir turi daug noro įrodyti savo vertę profesionalioje lygoje. Manome, jog jam nekils sunkumų įsiliejant į komandos braižą bei rūbinę, tad laukiame artimiausių rungtynių, kuriose jis jau galės prisidėti prie komandos žaidimo“, – sakė strategas.

„Kauno Žalgirio“ naujokas išsirinko 70-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius ir debiutuoti „Optibet A lygoje“ galės jau balandžio 2 dieną vyksiančiose rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“. 17 valandą rungtynės prasidės Prezidento Valdo Adamkaus VDU Sporto centre, o bilietais iš anksto pasirūpinti galima paspaudus čia.

Su „Kauno Žalgirio“ marškinėliais žaidėjas pozavo prie Vytauto Didžiojo karo muziejus. Taip buvo pratęsta klubo naujokų pristatymo kampanija – kadangi Kaunas yra 2022-ųjų Europos kultūros sostinė, nauji komandos žaidėjai yra ir bus pristatomi skirtingose Kauno miesto vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.