A lygoje – įvarčių lietus: krito net šeši taiklūs smūgiai

Šeštadienį „Optibet A lygoje“ buvo sužaistos atidėtos pirmojo turo rungtynės. Rezultatyviame Žemaitijos derbyje Telšių „Džiugas“ svečiuose išplėšė lygiąsias prieš Gargždų „Bangą“ 3:3 (1:2).

A lygoje sužaistos rezultatyvios lygiosios.<br>Telšių klubo nuotr.
A lygoje sužaistos rezultatyvios lygiosios.<br>Telšių klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2022, 5:41 PM

Rungtynių pradžioje abi komandos neišsiskyrė aktyviais veiksmais puolime, bet „džiugiečiai“ išsiveržė į priekį standartinėje situacijoje. 8 minutę I. Brazas iš daugiau nei 20 metrų paleido puikų šūvį į dešinį vartų kampą.

„Banga“ siekė atsitiesti ir tą jiems pavyko padaryti antrojoje kėlinio dalyje. 28 minutę Ernestas Stočkūnas atliko puikų perdavimą baudos aikštelės dešinėje pusėje atsidūrusiam Karoliui Žebrauskui, o jaunasis saugas smūgiu pažeme nuginklavo vartininką.

Po kelių minučių „Džiugas“ dar kartą suklydo gynyboje, kai vartininkas Vincentas Šarkauskas prasižengė prieš Darių Zubauską – buvo skirtas 11 m. baudos smūgis. Prie kamuolio stojęs Shogo Yoshikawa buvo užtikrintas ir nestipriu smūgiu pelnė įvartį.

Telšiškiams sunkiai sekėsi atrasti galimybes įmušti paskutinėje atakos fazėje, bet po pertraukos jiems pavyko išlyginti rezultatą. 63 minutę I. Brazas netoli baudos aikštelės perėmė kamuolį ir jo taikiklis dar kartą pasirodė nepriekaištingas – brazilas tiksliai užsuko kamuolį į dešinį vartų kampą.

Visgi šeimininkai netrukus susigrąžino pranašumą. Darius Zubauskas pasinaudojo puikiu S. Yoshikawos perdavimu iš dešiniojo krašto ir galva pasiuntė kamuolį į vartus.

„Džiugas“ nepasidavė ir jų pastangos atnešė vaisių. Jau per pridėtą laiką Rokas Krušnauskas stipriu smūgiu pažeme surado kamuoliui vietą vartų tinkle ir išplėšė lygiąsias svečiams.

„Banga“ (4 tšk.) toliau išliko aštuntoje vietoje, o pirmąjį tašką pirmenybėse įsirašęs „Džiugas“ rikiuojasi devintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.