Prieš kelionę į savo penktąjį pasaulio futbolo čempionatą L. Messi užminė mįslę

Geriausiu pasaulio futbolininku išrinktas Lionelis Messi jau gali būti ramus – jo atstovaujama Argentinos futbolo rinktinė yra užsitikrinusi vietą metų pabaigoje Katare vyksiančiame pasaulio futbolo čempionate.

L.Messi žais savo penktajame pasaulio futbolo čempioante.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Messi žais savo penktajame pasaulio futbolo čempioante.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2022, 1:15 PM

Iki tol keturis kartus planetos pirmenybėse dalyvavęs ir 2014 metais Brazilijoje turnyro vicečempionu tapęs 34-erių futbolininkas sieks dar vieno neįvykdyto karjeros tikslo – tapti pasaulio čempionu.

Šeštadienį vykusioje dvikovoje Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) žvaigždė priminė save ir įvarčiu prisidėjo prie komandos pergalės (3:0) prieš Venesuelą.

Po šios dvikovos Argentinos rinktinės kapitonas spaudos konferencijoje žvelgė į busimą pasaulio čempionatą ir ėmė kalbėti užuominomis.

„Po pasaulio futbolo čempionato turėsiu pergalvoti labai daug dalykų, nesvarbu, kaip čempionatas pasibaigtų. Tikiuosi, kad viskas baigsis geruoju, bet po pirmenybių nemažai dalykų turėtų pasikeisti“, – mįslę užminė puolėjas.

Šešiskart geriausias pasaulio futbolininkas praėjusiais metais nutraukė savo prakeiksmą ir pirmą kartą savo karjeroje tapo Pietų Amerikos čempionu.

Apskritai už šalies nacionalinę rinktinę L.Messi yra sužaidęs 159 rungtynes, o per jas įmušė 81 įvartį.

Paskutinį kartą planetos pirmenybėse argentinietis žaidė 2018 metais Rusijoje. Tąsyk Argentina savo žygį baigė aštuntfinalyje, kuriame nusileido vėliau čempione tapusiai Prancūzijos rinktinei.

Pasaulio futbolo čempionatas Katare vyks lapkričio 21 – gruodžio 18 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.