UEFA Čempionų lygos ketvirtfinaliai: „Chelsea“ ekipos nepasigailėjęs K. Benzema ir netikėtas „Bayern“ pralaimėjimas prieš „Villarreal“

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos dvi ketvirtfinalio rungtynės. Madrido „Real“ išvykoje įveikė čempionų titulą ginančius Londono „Chelsea“ futbolininkus, o „Villarreal“ parklupdė Miuncheno „Bayern“.

 AFP/Scanpix nuotr.
 AFP/Scanpix nuotr.
 Čempionų lygos ketvirtfinalyje „Chelsea“ meta iššūkį „Real“ futbolininkams<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Čempionų lygos ketvirtfinalyje „Chelsea“ meta iššūkį „Real“ futbolininkams<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 6, 2022, 9:55 PM, atnaujinta Apr 6, 2022, 11:53 PM

Londono „Chelsea“ namuose neatsilaikė prieš Karimo Benzema vedamą Madrido „Real“ klubą ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 1: 3 (1:2).

20-ąją minutę Madrido „Real“ į priekį išvedė Karimas Benzema. Prancūzas po Vinicius perdavimo sugebėjo iš maždaug 13 metrų paleisti galingą smūgį su galva ir išvedė „karališkąjį“ klubą į priekį.

24-ąją minutę Luka Modričius atliko idealų perdavimą į baudos aikštelę kur vėl tiksliu smūgiu pasižymėjo K.Benzema.

Kaip L.Modričius atrado K.Benzema, taip Jorginho atrado Kai'ų Havertzą. „Chelsea“ 40-ąją minutę po tikslaus vokiečio smūgio su galva rezultatą sušvelnino.

Antrasis kėlinys prasidėjo skaudžia „Chelsea“ vartininko Edouardo Mendy klaida. Vartininkas netoli vidurio linijos nesugebėjo atlikti lengvo perdavimo savo gynėjų linijai ir kamuolį perėmęs K.Benzema pasiuntė jį į tuščius vartus.

Aštuntfinalio etape „Chelsea“ bendru rezultatu 4:1 įveikė „Lille“ klubą, o Madrido „Real“ po fantastiško Karimo Benzema pasirodymo 3:2 palaužė Paryžiaus „Saint-Germain“.

Ispanijoje staigmeną pateikė „Villarreal“. Aiškiu poros autsaideriu laikomas Ispanijos klubas namuose 1:0 (1:0) įveikė Miuncheno „Bayern“ klubą.

8-ąją rungtynių minutę baudos aikštelėje kamuolio sulaukęs Danielis Parejo atliko smūgį į kairįjį vartų kampą link kurio šoko Manuelis Nueuris. Visgi iš gilumos įbėgęs Arnautas Danjuma pats smūgiavo į skriejantį kamuolį ir pasiuntė jį į kitą vartų kampą.

41-ąją minutę „Villarreal“ pelnė antrąjį įvartį, kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Francis Coquelinas. Visgi, po VAR peržiūros teisėjas nusprendė, kad įvartis buvo pelnytas po nuošalės.

Ispanai pirmame atkrintamųjų etape 4:1 susitvarkė su Turino „Juvntus“, o bavarai 8:2 įveikė „Salzburg“ ekipą.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos balandžio 12-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.