Perpykęs Cristiano Ronaldo sudaužė sirgaliaus telefoną: vaiko tėvai kreipėsi į policiją

Dėl „Manchester United“ pralaimėjimo supykęs Cristiano Ronaldo prisivirė nemalonumų: portugalas sudaužė jį filmavusio vaiko telefoną ir tapo policijos tyrimo objektu.

Cristiano Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 10, 2022, 2:35 PM, atnaujinta Apr 10, 2022, 2:41 PM

Netikėtas incidentas įvyko šeštadienį Liverpulyje po rungtynių su „Everton“, kai „Manchester United“ patyrė sensacingą pralaimėjimą autsaideriams 0:1.

Nusivylęs dėl rezultato 37 metų Cristiano Ronaldo paliko aikštę šlubuodamas ir eidamas pro sirgalius supykęs išmušė vienam sirgaliui telefoną, kuris sudužo.

Tviteryje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip įsiutusi žvaigždė nemenka jėga smogia į įrenginį. Pranešama, kad telefonas trenkėsi į „Goodison Park“ stadiono grindinį.

Anglijos žiniasklaida praneša, kad byla pateko į policiją, o berniuko mama pareiškė paasipiktinimą.

Greitai pasirodė informacija, kad futbolininkui už tokį elgesį „Manchester United“ gali skirti baudą. Futbolininkas greitai suprato savo klaidą ir vėlų vakarą socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė pareiškimą.

Jis atsiprašė už pykčio protrūkį ir kreipėsi į sužalotą gerbėją.

„Niekada nėra lengva susitvarkyti su emocijomis tokiomis sunkiomis akimirkomis kaip ši. Vis dėlto visada turime būti gerbiami, kantrūs ir rodyti pavyzdį visiems jauniems žmonėms, mėgstantiems šį gražų žaidimą. Norėčiau atsiprašyti už savo išsišokimą ir, jei įmanoma, pakvieskite šį gerbėją žiūrėti rungtynes ​​“Old Trafford“ kaip sąžiningo žaidimo ir sportinės konkurencijos ženklą“, – parašė C.Ronaldo.

Tačiau atsiprašymo gali nepakakti. Anglijos žiniasklaida praneša, kad byla pateko į vietos policiją. Jos atstovas patvirtino, kad pareigūnai tikrina, ar neįvyko nusikaltimas.

„Galime patvirtinti, kad bendradarbiaujame su „Manchester United“ ir „Everton“ po pranešimų apie tariamą užpuolimą „Everton“ – „Manchester United“ futbolo rungtynėse „Goodison Park“ stadione. Kai žaidėjai paliko aikštę., buvo pranešta, kad berniukas buvo užpultas vieno žaidėjų. Vyksta tyrimas. Šiuo metu pareigūnai bendradarbiauja su „Everton Football Club“, kad peržiūrėtų kamerų filmuotą medžiagą ir atliktų išsamias liudininkų apklausas, kad nustatytų, ar nebuvo įvykdytas nusikaltimas. Visi, turintys informacijos apie šį įvykį, prašomi susisiekti su Mersisaido policija“, – sakoma pranešime.

Berniuko, kurio telefoną sudaužė C.Ronaldo, mama Sarah Kelly interviu anglų portalui „Echo“ tvirtino, kad jos sūnus buvo užpultas. Internete pasirodė nuotraukos, kuriose užfiksuota sumušta berniuko ranka ir telefonas su visiškai sulūžusiu ekranu.

„Jis filmavo visus pro šalį einančius „United“ žaidėjus. Tada jis nukreipė telefoną į apačią, nes C.Ronaldo nusimovė kojines ir parodė, kaip jo koja kraujavo. Jis netaręs nė žodžio nuleido telefoną, kad pamatytų, kas tai per žaizda. Ronaldo tiesiog ėjo siaubingai nusiteikęs ir išplėšė mano sūnui telefoną iš rankos ir nuėjo toliau“, – pasakojo 14-mečio Jacobo mama.

Moteris teigė, kad vaikas turi sveikatos sutrikimų.

„Aš verkiau, buvau šokiruota. Jacobas irgi buvo visiškai šokiruotas – jis autistas, taip pat turi dispraksiją (motorinės koordinacijos sutrikimas – red.), Taigi jis nelabai suprato, kas vyksta, kol negrįžo namo. Jis tikrai dėl to nusiminęs ir tai visiškai atbaido jį grįžti į stadioną. Tai yra jo pirmosios futbolo rungtynės, kuriose jis dalyvavo, ir taip atsitiko.

Mums tai buvo puiki diena iki paskutinių kelių sekundžių. Tai visiškai sugadino dieną ir paliko nemalonų skonį. Jis yra autistas berniukas ir jį užpuolė futbolininkas. Taip aš viską suvokiu kaip mama“, – pasakojo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.