D. Payetas prakalbo, kodėl neprisijungė prie „Manchester United“ klubo

Dimitri Payetas prieš penkerius metus iš Londono „West Ham United“ ekipos persikėlė į „Marseille“ ekipą ir dėl savo sprendimo nei kiek nesigaili.

 D. Payetas.<br> IMAGO/PanoramiC/Scanpix nuotr.
 D. Payetas.<br> IMAGO/PanoramiC/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2022, 1:30 PM

Prancūzas teigia, kad „Manchester United“ norėjo prisivilioti saugą į savo ekipą, tačiau D.Payetas Mančesterio klubą nusprendė palikti ant ledo.

D.Payet savo karjerą pradėjo olandų ekipoje „Excelsior“ 2004 m., o vėliau žaidė „Nantes“, „Saint Etienne“ ir „Lille“, o 2013 m. prisijungė prie „Marseille“.

Prancūzas klube praleido dvejus metus, po kurių prisijungė prie „West Ham United“ ekipos, kur pradėjo naują iššūkį „Premier“ lygoje, tačiau 2017 m. jis sugrįžo į „Stade Velodrome“ stadioną Marselio mieste.

D.Payetas atskleidė, kad turėjo galimybę likti „Premier“ lygoje su „Raudonaisiais velniais“, tačiau dėl šeimos futbolininkas nusprendė sugrįžti į Prancūziją. 35-erių saugas paaiškino savo sprendimą „RMC Sport“ portalui.

„Nesu tas, kuris atgailestauja. Pasirinkau grįžti į Marselį, kuris buvo tiek pat susijęs su futbolu, tiek su šeima. Buvo kiti klubai, dideli klubai. Buvo „Manchester United“ ir kiti. Tai buvo asmeninis ir šeimos pasirinkimas. Manau, kad tai buvo geriausia man ir mano šeimai“, – savo sprendimą aiškino D.Payetas.

Prieš prisijungdamas prieš „Marseille“ ekipos D.Payetas buvo nuolatinis Prancūzijos rinktinės žaidėjas, tačiau prarado vietą dėl savo klubo nepastovumo „Ligue 1“ čempionate.

Aukščiausias Marselio finišas su D.Payetu buvo 2019–2020 m., kai klubas tapo lygos vicečempionais ir tai buvo vienintelis kartas, kai per pastaruosius penkerius metus jie pateko į Čempionų lygą.

Saugas per 195 lygos rungtynes pelnė 47 įvarčius ir atliko 53 rezultatyvius perdavimus.

Šį sezoną „Marseille“ klubas Prancūzijos čempionate po 31 turo turi 59 taškus ir užima 2-ąją poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.