Geriausias kovo mėnesio jaunas žaidėjas – „Bangos“ puolėjas

„Optibet A lygoje“ trečią sezoną žaidžiantis puolėjas Darius Zubauskas šių metų pirmenybes pradėjo puikiai ir buvo išrinktas geriausiu kovo mėnesio jaunuoju žaidėju.

 Darius Zubauskas<br> fkbanga.lt nuotr.
 Darius Zubauskas<br> fkbanga.lt nuotr.
 Darius Zubauskas<br> alyga.lt nuotr.
 Darius Zubauskas<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 12, 2022, 12:19 PM

Gargždų „Bangos“ atstovas šio įvertinimo sulaukė susumavus žurnalistų ir sirgalių balsus – aistruolių indėlis balsavime šį kartą buvo labai reikšmingas.

D.Zubauskas dėl ligos praleido pirmąsias sezono rungtynes, tačiau per kitus tris kovo mėnesio mačus pelnė 3 įvarčius. Balandžio 11 dieną savo 22-ąjį gimtadienį pažymėjęs puolėjas pasižymėjo dubliu dvikovoje su „Jonava“, o mače su Telšių „Džiugu“ taikliai smūgiavo galva.

Per savo neilgą karjerą Lietuvos čempionate gargždiškis yra įmušęs 8 įvarčius ir šiuo metu su trimis taikliais smūgiais vis dar išlieka tarp dviejų rezultatyviausių turnyro žaidėjų.

D.Zubauskas pasidžiaugė sėkmingu kovo mėnesiu ir vyr. trenerio Davido Afonso rodomu pasitikėjimu.

„Savo žaidimą bei pasiektus rezultatus vertinu labai teigiamai. Įmušiau tris įvarčius, todėl šį sezoną pradėjau labai gerai bei tikiuosi, kad mano pasirodymai aikštėje vis gerės ir galėsiu padėti komandai mušdamas dar daugiau įvarčių. Liga didelės įtakos neturėjo, tik pirmąsias dienas buvo sunkiau treniruotis, iki kol organizmas priprato prie treniruočių ir rungtynių ritmo.

Komandoje atmosfera gera, puikiai sutariame ir sunkiai dirbame treniruotėse. Nežiūrint į tai, kad komandą paliko keli mums labai svarbūs žaidėjai, siekiame parodyti kuo geresnį žaidimą kiekvienose rungtynėse.

Šį sezoną gaunu labai daug pasitikėjimo iš trenerio, todėl mano vertė ir atsakomybė komandoje yra didelė. Kadangi neturime daug konkurencijos puolėjo pozicijoje, tai manęs neblaško sunkiai dirbti tiek treniruotėse, tiek rungtynėse.

Sezono tikslai – pasiekti kuo daugiau pergalių, mušti įvarčius ir stengtis kuo geriau žaisti kiekvienose rungtynėse“, – apibendrino „Bangos“ atakų lyderis.

„Optibet A lygos“ remėjo „Customprocard“ geriausio kovo mėnesio žaidėjo kortelė D. Zubauskui bus įteikta artimiausiose namų rungtynėse su „Kauno Žalgiriu“, kurios įvyks jau šį penktadienį, balandžio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.