„Atletico“ žaidėjų elgesys sulaukė Anglijos futbolo legendos kirčių: „Jiems turėtų būti gėda“

Madrido „Atletico“ futbolininkai nepateko į UEFA Čempionų lygos pusfinalį, tačiau vis dar išlieka dėmesio centre – trečiadienį vykusiose turnyro atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse Diego Simeones auklėtiniai sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Manchester City“ ekipa, bet neperžengė kito etapo barjero dėl nepalankaus rezultato praėjusią savaitę Anglijoje (0:1).

Trečiadienio rungtynėse netrūko agresyvumu paremtų epizodų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Trečiadienio rungtynėse netrūko agresyvumu paremtų epizodų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Manchester City“ ir Madrido „Atletico“ komandų akistata <br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Manchester City“ ir Madrido „Atletico“ komandų akistata <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 9:25 AM

Prie sienos priremti „Atletico“ žaidėjai nevengė agresyvių epizodų, o įvykiai labiausiai įkaito antrojo kėlinio pabaigoje, kurioje abi ekipos neišvengė masinių apsistumdymų.

Po akistatos įvykiai persikėlė ir į Madrido stadiono tunelį, kuriame futbolininkai ir vėl kibo į atlapus vieni kitiems, o konfliktą iniciavo „Atletico“ juodkalnietis Stefanas Savičius.

Šie ne itin sportiški epizodas neprasprūdo pro akis ir Anglijos futbolo legendai Rio Ferdinandui.

Tiesioginiame BBC eteryje pasibaigus dvikovai legendinis gynėjas išreiškė nusivylimą Ispanijos ekipos žaidėjų veiksmais. Vis dėlto 81 rungtynes už Anglijos rinktinę sužaidęs R.Ferdinandas pridūrė, kad pats „Atletico“ žaidimas yra vertas šiltų žodžių.

„Tai buvo šlykštus „Atletico“ žaidėjų elgesys. Jiems turėtų būti gėda dėl kai kurių savo poelgių ne tik rungtynėse, bet ir po jų.

Jei kalbėsime apie rungtynes, turime pripažinti, kad „Atletico“ planas pavyko – jie privertė „Manchester City“ žaisti tokį futbolą, prie kurio mes nebuvome įpratę. Jie išmušė „Manchester City“ iš ritmo bei sklandaus judėjimo aikštėje.

Tačiau kai kurie dalykai rungtynių pabaigoje nebuvo tokie, ką norėtume matyti futbolo aikštėje“, – samprotavo buvęs futbolininkas.

Kitame UEFA Čempionų lygos etape „Manchester City“ susigrums su Madrido „Real“ futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.