Rungtynių metu siautėjęs D. Simeone savo spektaklį tęsė ir po Čempionų lygos dvikovos Žaidėjai pliekėsi ne tik aikštėje, bet ir tunelyje

Trečiadienį vykusiose atsakomosiose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse tarp vietos Madrido „Atletico“ ir „Manchester City“ futbolininkų nugalėtojas nepaaiškėjo – akistata baigėsi lygiosiomis 0:0. Vis dėlto dėl parankesnio pirmųjų tarpusavio rungtynių („Manchester City“ pergalės 1:0) balanso į turnyro pusfinalį žengė Anglijos klubas.

D.Simeone.<br>AP/Scanpix nuotr.
D.Simeone.<br>AP/Scanpix nuotr.
Madrido „Atletico“ ir „Manchester City“ dvikovoje netrūko aistrų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Madrido „Atletico“ ir „Manchester City“ dvikovoje netrūko aistrų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Madrido „Atletico“ ir „Manchester City“ dvikovoje netrūko aistrų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Madrido „Atletico“ ir „Manchester City“ dvikovoje netrūko aistrų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 7:44 AM, atnaujinta Apr 14, 2022, 8:44 AM

Ispanijos sostinėje vykusiame antrajame šių komandų mūšyje nebuvo įvarčių, tačiau netrūko aistrų, ypač antrojo kėlinio pabaigoje.

Svečius iš Anglijos smaugti pradėjusi „Atletico“ vis labiau grasino priešininkų vartams, o įtampa aukščiausiąjį tašką pasiekė 89-ąją min., kai aikštėje ir už jos ribų į atlapus vieni kitiems kibo abiejų komandų futbolininkai.

Dėl vykusio apsistumdymo aikštės šeimininkai akistatos pabaigoje turėjo verstis mažumoje – antrąja geltona kortele buvo nubaustas Felipe.

Teisėjas prie antrojo kėlinio pabaigos nusprendė pridėti net 9 minutes, o jų metu Madrido klubo futbolininkams dar labiau užvirė kraujas.

Per šią papildomo laiko atkarpą ne vienas „Manchester City“ žaidėjas priguldavo ant stadiono vejos ir taip „sudegindavo“ aikštės šeimininkams itin svarbias sekundes.

Į tai labai emocingai reagavo „Atletico“ strategas Diego Simeone – 51-erių argentinietis draskė akis ketvirtajam rungtynių teisėjui, susiutęs veržėsi į aikštę, o viską vainikavo kelias minutes trukę sarkazmo kupini plojimai.

Madrido klubo strategas nenustodamas plojo žvelgdamas į visus keturis dvikovos arbitrus, o treneriui pritarė ir pilnutėlis ispanus palaikantis stadionas.

Net ir pasibaigus rungtynėms D.Simeone nestojo ploti teisėjams bei aiškinosi reikalus aikštėje ne tik su jais, bet ir „Manchester City“ futbolininkais.

Įtampa neatvėso ir abiejų komandų žaidėjams iškeliavus į tunelį, kuriame jie dar kartą apsistumdė tarpusavyje.

Tuo metu savo spektaklį D.Simeone pratęsė ir spaudos konferencijos metu – „Atletico“ strategas ironizuodamas teigė, kad šie aplodismentai nebuvo skirti teisėjams.

„Ne, ne, aš plojau sirgaliams, kurie įvertino komandos pastangas. Kaip aš galiu nepaploti tokiems nuostabiems žmonėms?, – klausė pats D.Simeone.

Akis rungtynėse arbitrams draskęs ir pats geltonos kortelės mačo metu sulaukęs argentinietis atsisakė vertinti „Manchester City“ žaidėjų elgesio kovos pabaigoje.

„Neturiu ką pasakyti. Yra teisėjas, kuris laikosi taisyklių, ačiū jam už tai. Reikia pasveikinti varžovus, kurie žengė į kitą etapą, nes pelnė vienu įvarčiu daugiau nei mes“, – samprotavo Madrido klubo strategas.

D.Simeone taip pat nusilenkė ir savo auklėtiniams bei po akistatos teigė, kad jo futbolininkai padarė viską, kad išvengtų lygiųjų.

Į UEFA Čempionų lygos pusfinalį žengusi „Manchester City“ ekipa jame susigrums su Madrido „Real“ futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?