Kaune – atkaklios „Hegelmann“ ir „Riterių“ lygiosios

Šeštadienį „Optibet A lygoje“ sužaistos dar vienerios 7-ojo turo rungtynės. Kauno „Hegelmann“ ir Vilniaus „Riteriai“ apsikeitė įvarčiais ir sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1).

 Kaune – atkaklios „Hegelmann“ ir „Riterių“ lygiosios<br>alyga.lt nuotr. 
 Kaune – atkaklios „Hegelmann“ ir „Riterių“ lygiosios<br>alyga.lt nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2022, 3:29 PM

Rungtynių pradžioje „Riteriai“ aktyviai atakavo šeimininkų vartus. Jau 5 minutę puikią galimybę turėjo Plamenas Dimonas, kuris baudos aikštelėje iš arti galva smūgiavo į vartus, bet vartininkas Ignas Plūkas blokavo smūgį.

Dar po poros minučių neįtikėtinos progos neišnaudojo ir Valdemaras Borovskis. Prie vartų linijos perdavimo iš Artūro Dolžnikovo sulaukęs veteranas pasiuntė kamuolį virš vartų.

Vilniečiai daugiau kontroliavo kamuolį ir dažnai kėlė kampinius prie „Hegelemann“ vartų. Kėlinio pabaigoje svečiai įprasmino tai įvarčiu – Gytis Paulauskas atliko reidą nuo aikštės vidurio ir baudos aikštelėje nuginklavo vartininką.

Antrajame kėlinyje kauniečiams pavyko sugriauti kokybiškai žaidusią „Riterių“ gynybos liniją. 60 minutę Armantas Vitkauskas nesėkmingai iškumščiavo kamuolį, o po Salifo Cisse perdavimo pasižymėjo Lazaras Sajčičius.

Po dešimties minučių dvi puikias galimybės turėjo „Hegelmann“. Pirmoje situacijoje A. Vitkauskas blokavo į baudos aikštelę prasmukusio Gavi Thompsono smūgį, o netrukus H. Figueredo iš kelių metrų nesugebėjo pataikyti kamuolio į vartus.

Abi komandos dar bandė ieškoti galimybių pelnyti pergalingą įvartį, bet dvikova baigėsi lygiosiomis. „Hegelmann“ (18 tšk.) bent laikinai susilygino taškais su pirmaujančiu „Panevėžiu“, o „Riteriai“ (14 tšk.) sutvirtino ketvirtą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.