„Newcastle United“ rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę prieš „Leicester“

Sekmadienį dramatišką pergalę Anglijos „Premier“ lygoje iškovojo „Newcastle United“ futbolininkai. „Šarkos“ namuose 2:1 (1:1) palaužė „Leicester City“ ekipą.

 „Newcastle United“ rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę prieš „Leicester“<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
 „Newcastle United“ rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę prieš „Leicester“<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-17 18:44

19-ąją minutę „Leicester“ futbolininkai nusprendė nuo kampinio atlikti smūgį pažeme ir toks veiksmas pasiteisino. Kamuolio sulaukęs Ademola Lookmanas iš kelių metrų jį pasiuntė į vartų tinklą.

30-ąją minutę rezultatą išlygino Bruno Guimaresas. Po kampinio brazilo smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į vartininką, tačiau Kasperas Schmeichelis nesugebėjo kamuolio pasiimti į rankas ir krisdamas B.Guimaresas šį įrideno į vartus.

Pergalingas įvartis krito pačioje rungtynių pabaigoje, 5-ąją teisėjo pridėtą minutę. Prie savo vartų apsigynę šeimininkai nuskubėjo į greitą ataką kairiuoju kampu.

Josephas Willockas įsiveržęs į baudos aikštelę bandė smūgiuoti kamuolį, tačiau šis atsimušė į varžovą, o nuo jo atskriejo tiesiai B.Guimaresui ant galvos. Brazilas neklydo ir šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Niukaslo ekipa po 32 rungtynių savo sąskaitoje turi 37 taškus ir užima 14-ąją vietą. „Leicester City“ sužaidė 2 rungtynėmis mažiau ir surinkę 40 taškų rikiuojasi 9-oje pozicijoje.

Kitose rungtynėse Londono „West Ham United“ namuose 1:1 (0:1) sužaidė lygiosiomis su „Burnley“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.