Rezultatyviame Londono derbyje „Arsenal“ įveikė „Chelsea“ vienuolikę

Anglijos „Premier“ lygoje trečiadienį Londono „Chelsea“ futbolininkai namuose patyrė skaudų pralaimėjimą 2:4 (2:2) prieš Londono „Arsenal“ ekipą.

 Rezultatyviame Londono derbyje „Arsenal“ įveikė „Chelsea“ vienuolikę<br> AP/Scanpix nuotr.
 Rezultatyviame Londono derbyje „Arsenal“ įveikė „Chelsea“ vienuolikę<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2022, 11:57 PM

Pirmieji pasižymėjo „Arsenal“ futbolininkai. 13-ąją minutę Andreas Christensenas savo aikštės pusėje bandė atlikti perdavimą, tačiau šis buvo labai netikslus ir kamuolį perėmęs Edwardas Nketiah atsidūrė vienas prieš vartininką ir pelnė įvartį.

„Chelsea“ rezultatą išlygino jau po 4 minučių. Timo Werneris iš baudos aikštelės prieigų atliko smūgį į vartus ir rikošeto pagalba kamuolys įskriejo į vartus.

27-ąją minutę svečiai ir vėl išsiveržė į priekį. „Arsenal“ futbolininkai savo aikštės pusėje apsigynę nuo pavojingos šeimininkų atakos išbėgo į kontrataką, kurios smaigalyje atsidūręs Emile’as Smithas Rowe’as pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą.

32-ąją minutę šeimininkai ir vėl lygino rezultatą. Masonas Mountas atliko perdavimą į baudos aikštelę, o joje nuostabiai judėjęs Cesaras Azpilicueta pirmasis atsidūrė prie kamuolio ir iš kelių metrų atstumo šį pasiuntė į vartus.

57-ąją minutę „Arsenal“ futbolininkai trečią kartą išsiveržė į priekį. Malangas Sarras savo baudos aikštelėje du kartus nesugebėjo sėkmingai išmušti kamuolio, to pačio nepavyko padaryti ir N’Golo Kantei, ir galiausiai E.Nketiah pelnė antrąjį savo įvartį.

Mačo vinimi tapo per teisėjo pridėtą laiką paskirtas 11 metrų baudinys į „Chelsea“ vartus, kurį sėkmingai realizavo Bukayo Saka.

„Chelsea“ po 31 rungtynių turi 62 taškus ir užima 3-ąją poziciją. „Arsenal“ sužaidė rungtynėmis daugiau ir turėdami 57 taškus rikiuojasi 5-oje vietoje.

Kiti rezultatai:

Liverpulio „Everton“ – „Leicester City“ 1:1 (0:1),

„Newcastle United“ – Londono „Crystal Palace“ 1:0 (1:0),

„Manchester City“ – „Brighton“ 3:0 (0:0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.