„Barcelona“ gynėjo kirtis titulą jau reginčiam „Real“: jiems pasisekė, kad mes pabudome per vėlai

Šiame sezone kovoje dėl Ispanijos futbolo čempionų titulo didelės intrigos nematyti. Visus reikalus kontroliuojanti ir be didesnės konkurencijos pirmoje vietoje žygiuojanti Madrido „Real“ keliauja išsvajotosios taurės link.

„Barcelona“ gynėjas D.Alvesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Barcelona“ gynėjas D.Alvesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-23 12:28, atnaujinta 2022-04-23 12:33

Karališkasis klubas šiuo metu prieš antroje vietoje esančią „Barcelona“ ekipą turi net 15 taškų pranašumą, o iki sezono pabaigos „Real“ liko sužaisti vos penkerias rungtynes („Barcelona“ – šešerias).

Praktiškai nepavejamas Madrido klubas pirmąją vietą galutinai turėtų užsitikrini jau artimiausiu metu, o antroje vietoje šiuo metu esančios „Barcelona“ ekipos veteranas Dani Alvesas mano, kad toks madridiečių žygis yra tik sėkmės išraiška.

„Jiems pasisekė, kad mes pabudome per vėlai. Mes visada norime konkuruoti iki sezono pabaigos, bet dabar gyvenimas yra toks.

Į kovą dėl titulo įsitraukėme per vėlai ir suteikėme jiems per didelį pranašumą. Suprantame, kad kovoti šioje situacijoje yra praktiškai nebeįmanoma, bet jiems pasisekė, kad mes į kovą neįsitraukėme anksčiau“, – „Movistar+“ kalbėjo „Barcelona“ gynėjas iš Brazilijos.

Savotišką atgimimą „Barcelona“ patyrė prie komandos vairo stojus buvusiam ekipos žaidėjui Xavi. Nuo jo atvykimo klubas Ispanijos pirmenybėse pralaimėjo vos dvejas rungtynes.

Vis dėlto šaukštu deguto trenerio parako statinėje tapo nesėkmingas pasirodymas UEFA Europos lygoje ir savaitės pradžioje namuose patirtas netikėtas pralaimėjimas čempionato autsaideriams „Cadiz“ futbolininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.