A. Rudigeris priėmė sprendimą dėl savo ateities

Londono „Chelsea“ gynėjas Antonio Rudigeris pranešė Madrido „Real“ ekipai, kad nori prisijungt prie Ispanijos klubo.

 A. Rudigeris priėmė sprendimą dėl savo ateities<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
 A. Rudigeris priėmė sprendimą dėl savo ateities<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2022, 8:15 PM

Teigiama, kad 29-erių vokietis su „karališkuoju“ klubu sudarys 4 metų sutartį, o alga bus panaši į tokią, kokią anksčiau siūlė „Chelsea“ – 200 tūkst. svarų sterlingų į savaitę.

Tikimasi, kad Ispanijos milžinai susiras savo vyrą po to, kai Carlo Ancelotti nurodė savo klubui atnaujinti derybas po nesėkmingų derybų gruodį.

„Real“ treneris A.Rudigerį buvo nurodęs kaip pagrindinį taikinį ir prašė klubo atnaujinti derybas su vokiečiu po nesėkmingų derybų gruodžio mėnesį.

Tikimasi derybas su gynėju baigti sekančią savaitę, o pačiam A.Rudigeriui atsibodo laukti, kol Londono klubas atiteks naujiems savininkams.

Dėl įvestų sankcijų „Chelsea“ ekipai, klubas negali atnaujinti kontraktų su savo žaidėjais ir nepaisant to, kad komandos treneris Thomas Tuchelis prašė A.Rudingerio palaukti, kol bus baigtas perėmimas, jis nusprendė išklausyti vieną iš daugelio pateiktų pasiūlymų.

Ironiška, bet kai kurie proceso dalyviai mano, kad atsakymas dėl naujo savininko gali būti pateiktas šią savaitę.

A.Rudigeris pasirinko Madridą vietoj „Manchester United“, „Barcelona“, „Juventus“, PSG ir Miuncheno „Bayern“ klubų.

Kad oficialiai Madrido „Real“ paskelbtų A.Rudigerį nauju komandos žaidėju gali tekti palaukti iki sezono pabaigos, kadangi jis davė žodį T.Tucheliui, jog jis išliks susikaupęs ir profesionalus iki sezono pabaigos.

„Jis neabejoja ir net neleido suabejoti, jog jis žais iki sezono pabaigos pilnu pajėgumu. Tai yra tai, ką jis darė nuo pirmos dienos, ir tai jis darys iki paskutinės minutės. Esu 100 procentų tikras“, – sakė T.Tuchelis po savaitgalį pasiektos pergalės 1:0 prieš Londono „West Ham United“.

Šį sezoną gynėjas už „Chelsea“ ekipa sužaidė 47 rungtynes, per kurias pelnė 5 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.