„Barcelona“ kratosi bet kokių sąsajų su C. Ronaldo – redagavo akademijos auklėtinio įvarčio šventimą

Madrido „Real“ klubo legenda Cristiano Ronaldo „Barcelona“ klubui kelia milžinišką neapykantą, o pati komanda iki dabar stengiasi kratytis bet kokių sąsajų su portugalu.

 „Barcelona“ kratosi bet kokių sąsajų su C. Ronaldo<br>„Barcelona Directe“ stopkadras
 „Barcelona“ kratosi bet kokių sąsajų su C. Ronaldo<br>„Barcelona Directe“ stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2022, 1:23 PM

Katalonai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame 18-metis Ferminas Lopezas įmušė nuostabų įvartį, tačiau klubas nusprendė neparodyti, kaip futbolininkas jį šventė.

„Barcelona U19“ žvaigždė atliko įspūdingą smūgį per save į apatinį vartų kampą, o švęsdamas įvartį atliko ikoninį C.Ronaldo įvarčio šventimą „Siu“.

Tačiau „Instagram“ platformoje „Barcelona“ vaizdo įrašą nukirpo prieš pat žaidėjo įvarčio šventimą, o jį pratęsė kai futbolininką jau sveikino komandos draugai.

Tačiau „Barca TV“ tiesioginės rungtynių transliacijos kadrai rodo, kad F.Lopezas išlaisvino vidinį C.Ronaldo. Jaunuolis pakilo prie kampinio vėliavos, bei pašokęs ir sukdamasis ore šaukė „Siu“ – lygiai taip pat, kaip „Manchester United“ žvaigždė C.Ronaldo.

Portugalo gerbėjams socialinėje žiniasklaidoje patiko toks epizodas.

„Jis žino kas yra visų laikų geriausias, kuris yra Cristiano Ronaldo“, – „Twitter“ tinkle rašė vienas „Real“ gerbėjas.

Kitas pridūrė: „“Barca“ aistruoliai nekenčia Ronaldo su aistra, o tuo tarpu jų būsimi žaidėjai ir kai kurie dabartiniai žaidėjai yra visi „Ronaldo FC““.

C.Ronaldo ir „Barcelona“ sieja daug istorijos. Futbolininkas su „Barcelona“ iš viso susidūrė 34 kartus, daugiausia per devynerius CR7 žaidimo metus su Madrido „Real“. 37-erių futbolininkas pelnė 20 įvarčių per 34 rungtynes prieš „LaLiga“ milžiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.