Šventė „Liverpool“ stovykloje – J. Kloppas pratęsė kontraktą

Jurgenas Kloppas pratęsė kontraktą su „Liverpool“ ir liks klube iki 2026 m.

 J. Kloppas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 J. Kloppas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2022, 6:02 PM

„The Athletic“ praneša, kad J.Kloppas ir jo pagalbininkai turėjo sutartį iki 2024 m. ir manoma, kad jie pratęsė susitarimus dvejiems metams.

Jau seniai buvo tikimasi, kad 2015 m. spalį vadovavimą perėmęs J.Kloppas paliks Liverpulio klubą po 2023–2024 m. sezono ir nuspręs paatostogauti.

J.Kloppas neseniai pareiškė, kad sprendimą likti su „Liverpool“ pagrįs tuo, ar turės jėgų šiam darbui.

Mike'as Gordonas, „Liverpool“ savininkų „Fenway Sports Group“ prezidentas, trečiadienio vakarą dalyvavo Čempionų lygos pusfinalio pirmojoje dvikovoje, kai vokiečio auklėtiniai 2:0 įveikė „Villarreal“.

Manoma, kad jis padėjo sudaryti naują susitarimą su Kloppu, kurio agentas Marcas Kosicke taip pat buvo „Anfield“ stadione.

„Liverpool“ savininkai buvo pasiryžę palikti Kloppą po jo esamų terminų ir ėmėsi veiksmų po to, kai nurodė, kad nori daryti tą patį.

„Liverpool“ šį sezoną jau laimėjo „Carabao“ taurę, „Premier“ lygoje tik vienu tašku atsilieka nuo „Manchester City“, gegužės 14 d. kovos FA taurės finale ir jau yra viena koja Čempionų lygos finale.

2019 m. J.Kloppas su „Liverpool“ iškovojo UEFA čempionų lygą, pasaulio klubų taurę ir supertaurę, o 2020 m. laimėjo „Premier“ lygos titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.