„Manchester United“ po trijų nelaimėtų mačų galiausiai šventė pergalę prieš „Brentford“

Anglijos čempionate pirmadienį „Manchester United“ klubas namuose 3:0 (1:0) sutriuškino „Brentford“ futbolininkus ir su 58 taškais ir toliau užima šeštąją poziciją. Tuo tarpu svečiai turi 40 taškų ir žengia 14-oje pozicijoje. Per šią dvikovą ir vėl Mančesterio sirgaliai protestavo prieš savininkų Glazerių veiksmus – 73-iąją minutę dalis aistruolių protestuodami paliko areną.

C.Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-05-03 00:15

Mančesteris „Permier“ lygoje nebuvo laimėjęs pastarųjų trijų mačų, tad pergalės klubui reikėjo bent tam, kad būtų ramesnis dėl šeštosios vietos. Kitą vertus, „Manchester United“ vis dar išlaiko bent minimalius šansus prasibrauti tarp keturių geriausių Anglijos čempionato klubų, kurie kitą sezoną žais Čempionų lygoje.

Tai buvo paskutiniosios klubo šio sezono rungtynės namų arenoje.

Jau mačo pradžioje Bruno Fernandesas 9-ąją minutę išvedė „Manchester United“ ekipą į priekį 1:0, o kėliniui baigiantis – 45 min. įvartį įmušė Cristiano Ronaldo, tačiau teisėjas po VAR peržiūros užfiksavo nuošalę ir jo neįskaitė.

Tačiau garsusis portugalas vis tiek pasižymėjo – 61 min. įmušė įvartį nuo 11 metrų žymos. Tai buvo jo šeštasis įvartis per pastaruosius keturis mačus. Iš viso 37-erių portugalas šiame sezone Mančesteriui pelnė 18 įvarčių, iš jų tris – mušdamas 11 metrų baudinius.

Dar po 11 minučių Raphaelis Varane 72-ąją minutę puikiu smūgiu nuginklavo vartininką ir padėjo tašką akistatoje 3:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.