Dviejų įvarčių pranašumą į Ispaniją atsivežęs J. Kloppas auklėtinių nemigdo: „Dvikova dar nėra nulemta“

Antradienį paaiškės pirmoji UEFA Čempionų lygos finalo dalyvė. Ja taps Anglijos „Liverpool“ arba Ispanijos „Villarreal“. Pirmoji šių komandų akistata Liverpulyje baigėsi aikštės šeimininkų pergale 2:0.

J.Kloppas (dešinėje).<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Kloppas (dešinėje).<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2022, 12:10 PM

Prieš atsakomąjį mūšį „Liverpool“ strategas Jurgenas Kloppas nesureikšmino turimo dviejų įvarčių pranašumo ir teigė, kad pagrindinis tikslas Ispanijoje bus ne saugoti turimą rezultatą, o laimėti rungtynes.

„Žinoma, kad dvikovos baigtis dar nėra nulemta. Tai tik pusė kelio. Turime ignoruoti pirmųjų rungtynių rezultatą ir žvelgti į dvikovą lyg į taurės mačą, kuriame yra vos viena akistata ir ją mes privalome laimėti. Būtent toks ir yra mūsų pagrindinis tikslas.

Žinome, kad priešininkai darys viską ir mūsų laukia labai sunki dvikova, bet tai yra gerai, nes Čempionų lygos pusfinalis ir turi būti sunkus. Niekada nesitikime nieko lengvo, mums tikrai nebus lengva.

Pirmose tarpusavio rungtynėse sužaidėme gerai, tikiuosi, kad taip pat gerai sužaisime ir atsakomąjį mačą“, – kalbėjo „Liverpool“ strategas.

Tuo metu „Villarreal“ treniruojantis Unai Emery įsitikinęs, kad atsakomoje dvikovoje jo auklėtiniai turės pademonstruoti kur kas geresnį žaidimą nei prieš savaitę.

„Turime sužaisti tobulas rungtynes. Jos turi būti išskirtinės. Mes privalome surasti priešininkų silpnąsias vietas.

Pirmose rungtynėse viskas sukosi aplink „Liverpool“ žaidėjus, jie buvo geresni, labiau pastebimi. Jei antradienį vėl viskas vyks ta pačia tėkme, mūsų pasirodymas tikrai bus baigtas“, – teigė ispanas.

Lrytas.lt primena, kad nuo šio sezono UEFA klubiniuose turnyruose yra panaikinta išvykos įvarčių taisyklė.

Šio pusfinalio laimėtojai UEFA Čempionų lygos finale susigrums su Madrido „Real“ ir „Manchester City“ poros nugalėtojais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.