Dėl „Premier“ lygos titulo kovojantis „Liverpool“ iškovojo sudėtingą pergalę prieš „Aston Villa“

Antradienį Anglijos „Premier“ lygoje vis dar dėl titulo kovojantis „Liverpool“ išvykoje 2:1 (1:1) palaužė „Aston Villa“ ekipą.

 REUTERS/Scanpix nuotr.
 REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2022, 11:55 PM, atnaujinta Oct 11, 2022, 11:21 AM

Pirmasis įvartis krito 3-ąją minutę. 2 „Liverpool“ gynėjai baudos aikštelės kovodami dėl aukšto kamuolio nukrito ant vejos, o tuo pasinaudojęs Douglasas Luizas atliko smūgį į vartus, kurį Alissonui pavyko atlaikyti.

Visgi, kamuolio vartininkas nesugebėjo pagauti ir prie jo pribėgęs D.Luizas pakartotinu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

Persvara „Aston Villa“ džiaugėsi neilgai. Jau 6-ąją minutę Joelis Matipas kamuolį siuntė į šeimininkų vartus. Atlikus baudos smūgį kamuolys buvo pakeltas į baudos aikštelę, o ten kilo tikra sumaištis.

„Aston Villa“ bandydamas išmušti kamuolį užlipo ant jo ir nukrito ir J.Matipas bandė atlikti smūgį, tačiau šis buvo blokuotas. Po kelių akimirkų šeimininkai blokavo ir Diogo Jota smūgį, o kamuolys ir vėl atsidūrė pas „Liverpool“ futbolininką.

Virgilas van Dijkas bandė savo laimę, tačiau vartininkas kamuolį atlaikė ir šis skriejo tiesiai į J.Matipą. Gynėjas antrą kartą savo šanso nešvaistė ir pelnė išlyginamąjį įvartį.

„Liverpool“ į priekį išsiveržė 65-ąją rungtynių minutę. Luisas Diazas atliko itin tikslų perdavimą į baudos aikštelę kurioje Sadio Mane smūgiu galva kamuolį pasiuntė į vartus.

„Liverpool“ po 36 rungtynių turi 86 taškus ir išsilygino ir pirmaujančiu „Manchester City“ klubu. Visgi „miestiečiai“ yra sužaidę rungtynėmis mažiau.

„Aston Villa“ sužaidė 35 rungtynes ir turėdami 43 taškus rikiuojasi 11-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth