R. Lewandowskis prakalbo, kodėl jis traukiasi iš „Bayern“

Šeštadienį baigėsi Vokietijos futbolo čempionatas, kuriame ir vėl triumfavo Miuncheno „Bayern“ klubas. Šioje ekipoje galimai paskutinį savo mačą sužaidė lenkų puolėjas Robertas Lewandowskis. Vienas iš rezultatyviausių pirmenybių futbolininkų šalies žiniasklaidai pranešė, kodėl planuoja palikti nuo 2014-ųjų atstovautą klubą.

R.Lewandowskis<br>Imago/Scanpix nuotr.
R.Lewandowskis<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2022, 1:31 PM, atnaujinta May 15, 2022, 1:35 PM

„Aš negavau jokio naujos sutarties pasiūlymo iš „Bayern“, todėl nusprendžiau išvykti. Šiuo atveju buvo būtina rasti geriausią sprendimą tiek man, tiek klubui“, – „Bild“ sakė 33-ejų puolėjas, nors turi sutartį su ekipa iki 2023 metų.

Po šeštadienio akistatos su „Wolfsburg“ ekipa, kuri baigėsi 2:2, lenkas pareiškė norintis pakeisti klubą: „Ko gero tai buvo mano paskutinės rungtynės „Bayern“ gretose“.

Anksčiau „Bayern“ sporto direktorius Hasanas Salihamidzičius tikino, kad būtent R.Lewandowskis atsisakė pratęsti sutartį su komanda, nors šis klausimas buvo ne kartą aptarinėjamas su futbolininku.

R.Lewandowskis persikėlė į Miuncheno „Bayern“ 2014-siais, prieš tai ketverius metus žaidęs Dortmundo „Borussia“. Iš viso lenkas Miuncheno klube sužaidė 373 rungtynes, kuriose spėjo pelnyti 343 įvarčius ir atlikti 71 rezultatyvų perdavimą.

„Transfermarkt“ duomenimis, Lenkijos rinktinės puolėjo rinkos vertė siekia 50 mln. eurų.

Šiame sezone R.Lewandowskis žaidė 34 rungtynėse, kuriose spėjo pelnyti 35 įvarčius ir atlikti du rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.