„Paaukojau viską dėl tavęs“: P. Dybala jautriu tekstu pranešė apie savo atsisveikinimą su „Juventus“

Nuo 2015-ųjų Turino „Juventus“ ekipai atstovavęs Paulo Dybala kitą sezoną legendinėje Italijos futbolo komandoje neberungtyniaus.

P.Dybala.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
P.Dybala.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2022, 12:25 PM

28-erių argentinietis sekmadienį socialinėje erdvėje pasidalino jautria atsisveikinimo žinute, kurioje pranešė, kad pirmadienį vyksianti Turino „Juventus“ ir Romos „Lazio“ akistata bus paskutinioji futbolininko dvikova, jam vilkint „Juventus“ marškinėlius.

„Su tavimi augau, išmokau, gyvenau ir svajojau. Septyneri metai magijos, 12 trofėjų, 115 įvarčių, kurių niekas iš mūsų neatims. Niekas.

Nešioti šios komandos marškinėlius su kapitono raiščiu buvo vienas iš didžiausių pasididžiavimų mano gyvenime.

Pirmadienį bus mano paskutinės rungtynės su šiais marškinėliais. Sunku įsivaizduoti, bet tai bus mūsų atsisveikinimas. Lengva nebus, bet į aikštę eisiu su šypsena ir aukštai iškelta galva, žinodamas, kad viską paaukojau dėl tavęs“, – rašė P.Dybala.

Naujoji futbolininko karjeros stotelė vis dar nėra žinoma, tačiau kiek anksčiau užsienio naujienų portalai trimitavo, kad argentinietis kitame sezone turėtų persikelti į Anglijos „Premier“ lygą ir apsivilti „Newcastle United“ marškinėlius.

Praėjusią savaitę apie pasitraukimą iš „Juventus“ pranešė ir klubo legenda Giorgio Chiellini. Gynėjas iš Italijos komandoje praleido net 17 sezonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.