P. Guardiola nepergyvena dėl išbarstytų „Manchester City“ taškų: laimėsime ir tapsime čempionais

Sekmadienį vykusiose Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse čempionų titulą ginanti „Manchester City“ ekipa žaidė su ugnini. Du įvarčius be atsako pirmajame kėlinyje praleidę Pepo Guardiolos auklėtiniai po pertraukos pademonstravo charakterį ir akistatą užbaigė lygiosiomis 2:2.

P.Guardiola.<br>REY/MARCA/SIPA/Scanpix nuotr.
P.Guardiola.<br>REY/MARCA/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2022, 11:14 PM

Nors „Manchester City“ šiame mače prarado su brangius taškus, tačiau vis dar išlieka savo padėties šeimininkais.

Likus žaisti vos vienerias rungtynes Mančesterio klubas prieš artimiausią persekiotoją „Liverpool“ (liko žaisti dvejas rungtynes) turi keturių taškų pranašumą.

Norėdami nepalikti „Liverpool“ jokių galimybių iškovoti titulą „miestiečiai“ privalo gegužės 22 dieną namuose pranokti Birmingamo „Aston Villa“ futbolininkus.

„Sunku, tačiau tai buvo geros rungtynės. Džiaugiuosi, kad mums pavyko sugrįžti į jas ir pelnytai užsidirbome tašką. Žinojome, kad laukia sunki dvikova.

Dabar komandas skiria keturi taškai, neturime jokių samprotavimų dėl įvarčių skirtumo (esant lygiam taškų skaičiui žiūrimas įvarčių santykis – red.).

Mums tereikia laimėti rungtynes prieš „Aston Villa“, o jei ne – „Liverpool“ pats čempionais. Mes laimėsime šią dvikovą ir įrodysime, kad galime laimėti pirmenybes ne tik dėl geros kamuolio kontrolės.

Žinoma, šis aspektas yra labai svarbus, tačiau tai viena iš daugelio futbolo sudėtinių dalių“, – po sekmadienio akistatos samprotavo P.Guardiola.

Paskutinėse dviejose sezono rungtynėse „Liverpool“ susigrums su „Southampton“ ir „Wolverhampton“ ekipomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.