„Žalgirio“ 75-ojo gimtadienio šventėje futbolininkus bus galima išvysti kitame vaidmenyje

Šventė visiems – su tokiu šūkiu futbolo klubas „Žalgiris“ ruošiasi gegužės 26-osios vakarą vyksiančiai 75 metų jubiliejaus gimtadienio šventei, kurioje visi norintys galės dalyvauti nemokamai.

Gegužės 26-ąją sostinės klubas minės savo 75-ąjį gimtadienį.<br>E.Žaldario nuotr.
Gegužės 26-ąją sostinės klubas minės savo 75-ąjį gimtadienį.<br>E.Žaldario nuotr.
Gegužės 26-ąją sostinės klubas minės savo 75-ąjį gimtadienį.<br>E.Žaldario nuotr.
Gegužės 26-ąją sostinės klubas minės savo 75-ąjį gimtadienį.<br>E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 25, 2022, 1:37 PM

Nors šį kartą per gimtadienį „Žalgirio“ aistruoliai neišvys tradicinių futbolo rungtynių 11 prieš 11, tačiau galės pabendrauti su futbolininkais betarpiškai, pamatyti juos kitokiuose vaidmenyse.

Žalgiriečiai kartu su gerbėjais dalyvaus įvairiose aktyviose veiklose – pasiūlys išbandyti „burbulų“ futbolo, „dartbolo“, tikro ir pripučiamo stalo futbolo žaidimus, prisijungs prie šeimų festivalio komandų, o komandos vartininkai leis įmušti nuo 11 metrų žymos.

Kviesdami į šventę neįprastus sau vaidmenis žalgiriečiai jau išbandė nusifilmuodami vaizdo klipe.

Mėgstantys nuotraukas turės išskirtinę progą – įsiamžinti ne tik su pavieniais žaidėjais, bet ir visa „Žalgirio“ komanda kartu.

Mažiausiems laukia batutai ir kiti užsiėmimai, mėgstantys pašokti bus laukiami zumbos treniruotėje, o muzikos mėgėjus išjudins koncertas. LFF stadiono scenoje pasirodys neseniai didžiausioje šalies arenoje koncertavusi hiphopo grupė „8 Kambarys“.

„Futbolas neatsiejamas nuo aistruolių, gerbėjų, o pastarieji metai mums visiems buvo didelis iššūkis, teko daug kartų matytis per atstumą ar su kaukėmis. Todėl pasvarstėme, jog vertėtų šį gimtadienį pažymėti kitaip nei įprastai ir taip atsidėkoti visiems ištikimiausiems fanams, – sakė „Žalgirio“ direktorė Vilma Venslovaitienė. – Bus smagu pagaliau pabūti drauge, atšvęsti gimtadienį kartu, kaip tikra „Žalgirio“ šeima. Kviečiame prisijungti ir senelius, ir tėvus, ir vaikus – visus, kuriuos vienija žaliai baltos spalvos.“ Pasak klubo vadovės, šis gimtadienio renginys toli gražu – ne paskutinis. Rudenį (numatoma rugsėjo 22-ąją) „Žalgirio“ įžymybės, legendiniai žaidėjai bus kviečiami į šventinį pagerbimą. Klubo planuose taip pat numatyti ir kiti renginiai: naktinio futbolo varžybos, „Žalgirio“ e-taurės turnyras.

„Žalgirio“ 75-ojo gimtadienio šventė vyks gegužės 26 d. ketvirtadienį Vilniuje, LFF stadione, renginio pradžia – 18 valandą. Apie 20 val. numatyta oficialioji dalis ir apdovanojimai, o nuo 20:30 – koncertas. Įėjimas nemokamas. Šventės partneris – Vilniaus miesto savivaldybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.