„Liverpool“ ruošia pakloti rekordinę sumą už Urugvajaus talentą

Urugvajietis Darwinas Nunezas tapo svarbiausiu Jurgeno Kloppo vasaros taikiniu. „Liverpool“ ruošiasi paleisti kitą puolėją – Sadio Mane į Miuncheno „Bayern“ ekipą ir panašu, jog rado šiam pamainą.

 D. Nunezas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 D. Nunezas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2022, 4:05 PM, atnaujinta Jun 27, 2022, 4:39 PM

„Raudonieji“ yra pasiruošę sumokėti rekordinį klubo mokestį – daugiau nei 75 milijonus svarų, kad gautų Urugvajaus puolėją, kuriuo taip pat domisi „Manchester United“.

Iki šiol „Liverpool“ brangiausias pirkinys – Virgilas van Dijkas. Olandas prie J.Kloppo komandos prisijungė 2018 metais už 75 mln. svarų sterlingų.

D.Nunezas šią vasarą tapo geriausiu „Liverpool“ atakuojančiu taikiniu, o Jurgenas Kloppas tęsia savo garsiojo „raudonųjų“ trejeto atnaujinimą.

Tikėtinas S.Mane pasitraukimas ir Roberto Firmino formos kritimas per pastaruosius du sezonus reiškė, kad papildymai yra labai svarbūs.

„Liverpool“ 2020 m. įsigijo Diogo Jotą iš „Wolves“, o sausį – Luisą Diazą iš „Porto“, tačiau dabar yra pasiruošę išleisti dar daugiau, kad įsigytų vieną iš perspektyviausių vidurio puolėjų.

22-ejų Nunezas anksčiau šiais metais Čempionų lygos ketvirtfinalyje padarė įspūdį prieš „Liverpool“ žaisdamas už „Benfica“ ir pelnė įvarčius tiek namuose, tiek išvykoje. J.Kloppas buvo ypač sužavėtas futbolininko fiziškumu ir darbo etika.

GOAL praneša, jog „Benfica“ futbolininką urugvajiečio laikyti savo komandoje nežada, tačiau nori iš jo užsidirbti.

D.Nunezas per 28 rungtynes Portugalijos lygoje pelnė 26 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus. Čempionų lygoje puolėjas pelnė 6 įvarčius per 10 rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.