Nuostolis: Cristiano Ronaldo neteko 2 milijonų eurų vertės automobilio

Portugalijos futbolininkas Cristiano Ronaldo yra žinomas dėl savo meilės brangiems ir greitiems automobiliams. Pirmadienį jo automobilių kolekcija sumažėjo 2 mln. eurų vertės „Bugatti Veyron“.

C.Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 „Bugatti Veyron“ kainuoja apie 2 mln. eurų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 „Bugatti Veyron“ kainuoja apie 2 mln. eurų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 21, 2022, 6:17 PM

Automobilį sudaužė jo apsaugos darbuotojas. Incidentas įvyko Maljorkoje, kur futbolininkas ilsisi su šeima.

Kaip pranešė anglų „The Sun“, vienas jo asmens sargybinių sudaužė automobilį, kai nesuvaldė greitos mašinos ir atsitrenkė į vieno iš pastatų sieną.

Jokia kita transporto priemonė į incidentą nepateko, automobilio vairuotojas sužalojimų nepatyrė.

Automobilis atsitrenkė į sieną, tačiau padaryta tik materialinė žala. Niekas nenukentėjo, o vairuotojas prisiėmė visą atsakomybę už tai, kas įvyko. Informacija apie tai, kas sėdo prie vairo ir kas nutiko, yra įrašyta į policijos duomenų bazę ir yra prieinama teismui ar pareigūnams, jei prireiktų tolesnių tyrimų“, – aiškino „The Sun“ šaltinis.

„Atrodo, kad automobilis nuslydo nuo kelio ir atsitrenkė į namo apsauginę sieną, už kurios yra dujų talpykla. Greičiausiai automobilį vairavo Cristiano darbuotojas. Kai atvyko policija, portugalo įvykio vietoje nebuvo“, – teigė antrasis informatorius.

Ispanijos policija patvirtino, kad nebuvo jokios informacijos, leidžiančios manyti, kad Cristiano tuo metu buvo automobilyje.

Prie vairo sėdėjusio asmens tapatybė kol kas neatskleidžiama, tačiau žinoma, kad Cristiano Ronaldo ir jo šeimą saugo portugalų dvyniai, kurie tarnavo kariais elitiniame specialiųjų pajėgų padalinyje Afganistane.

2 milijonų eurų vertės „Bugatti Veyron“ yra tik viena transporto priemonė visoje portugalų žvaigždei priklausančioje kolekcijoje.

Visų jo automobilių vertė gali siekti 20 mln. eurų.

C.Ronaldo garaže dar yra „Aston Martin“, „Bentley“ ir „Ferrari Monza“.

Praėjusiais metais C.Ronaldo įsigijo „Bugatti Centodieci“. Šio modelio buvo pagaminta tik 10 egzempliorių, o žaidėjui automobilis kainavo 10 milijonų eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.