„Arsenal“ už Portugalijos talentą paklojo 35 mln. eurų

Londono „Arsenal“ įsigijo „Porto“ ekipoje rungtyniavusį portugalą Fabio Vieira.

 F. Vieira.<br> AFP/scanpix nuotr.
 F. Vieira.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2022, 12:03 PM

Londono klubas už 22-ejų metų saugą sumokėjo 35 mln. eurų. Anglijos klubui gali tekti sumokėti dar papildomus 5 mln. eurų, priklausomai nuo futbolininko pasiekimų.

„Arsenal“ su F.Vieira pasirašė sutartį iki 2027 metų vasaros.

„Esame labai patenkinti, kad užbaigėme Fabio įsigijimą iš „FC Porto“. Fabio yra ypatingų savybių žaidėjas, kuris jaučiasi patogiai su kamuoliu paskutiniame aikštės trečdalyje.

Visi nekantriai laukiame, kada galėsime dirbti su juo ir mėgautis būsimu jo indėliu į „Arsenal“. Dabar toliau sunkiai dirbsime ir tikimės, kad šį perėjimų langą užbaigsime kiek įmanoma stipriau“, – oficialiai klubo svetainei pranešė techninis direktorius Edu.

„Labai džiaugiuosi, kad atpažinome ir pasirašėme tokį ypatingą talentą. Fabio yra labai kūrybingas žaidėjas, kuris įneš aukštą kokybę ir universalumą į mūsų puolimo žaidimą. Sveikiname Fabio ir jo šeimą prisijungus prie mūsų klubo ir tikimės pradėti dirbti su juo prieš naująjį sezoną“, – pirkiniu džiaugėsi „Arsenal“ strategas Mikelis Arteta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.