Prieš itin svarbią Vilniaus „Žalgirio“ akistatą – žvilgsnis į praėjusio sezono startą Čempionų lygoje

Vilniaus „Žalgirio“ komanda antradienį sužais pirmąsias namų rungtynes UEFA turnyruose. Prieš jas futbolo aistruoliai gali išvysti dokumentinio serialo užkulisius, kaip prasidėjo žalgiriečių žygis Europoje pernai.

Sukurtas dokumentinis serialas apie praėjusį sezoną.<br>Kadras iš filmo.
Sukurtas dokumentinis serialas apie praėjusį sezoną.<br>Kadras iš filmo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2022, 12:04 PM, atnaujinta Jul 11, 2022, 12:05 PM

Liepos 12-ąją „Žalgiris“ namuose žais lemiamas atsakomąsias UEFA Čempionų lygos atrankos pirmojo etapo rungtynes prieš Kosovo čempioną „Ballkani“.

Pirmasis etapas – itin svarbus, nes jį įveikusi komanda gauna mažiausiai tris papildomus šansus kelyje į tikslą – UEFA turnyrų grupių etapą.

Beveik lygiai prieš metus „Žalgirio“ taip pat laukė pirmasis barjeras – rungtynės su Šiaurės Airijos čempionu „Linfield“. Pirmoji komandų akistata vyko Vilniuje.

Ruošiantis šiai dvikovai žalgiriečių stovykloje netrūko dramų – traumas patyrė abu vartininkai, vienas žaidėjas negalėjo rungtyniauti dėl ligos ir vis nerado kaip pasveikti, o vienas komandos legionierius nebuvo patenkintas tuo, jog buvo keičiamas.

Didžiausias smūgis ištiko likus kelioms dienoms – sostinės derbio su „Riteriais“ paskutinę minutę traumą patyrė žalgiriečių tuometinis lyderis Hugo Videmontas.

Kaip žalgiriečiams sekėsi įveikti šiuos iššūkius, koks trenerio Vladimiro Čeburino patarimas dieną prieš rungtynes tapo kertiniu ir kurie žaidėjai užsitraukė trenerio nemalonę – viską atskleidžia realybės dokumentinio serialo „Tikslo Link Žalgiris 2021“ trečioji dalis.

Serialas atveria duris į komandos praėjusių metų sezoną ir pasiūlo ne tik išskirtinius, nematytus kadrus vaizdus iš rūbinės ar pokalbius tarp trenerių, žaidėjų treniruotėse, susirinkimuose, bet ir rungtynėse.

Pirmojoje dalyje žiūrovai jau turėjo galimybę išvysti „Žalgirio“ 2021 metų sezono pradžią, komandos formavimąsi ir pandemijos sukurtas problemas, antroje dalyje – sunkiausias akimirkas, aistruolių nepasitenkinamą, nesutarimus viduje ir kovoje dėl čempionų titulo lūžiu tapusių rungtynių epizodus iš vidaus.

Aštuonių dalių seriale naujų epizodų premjeros rodomos sekmadienio vakarais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.