„Real“ legenda neabejoja: K. Mbappe nepasakė tvirto „ne“ Madridui

Ilgai trukusi perėjimų saga, kurioje dalyvavo Madrido „Real“ ir Kylianas Mbappe, dar nesibaigė. Taip tvirtina „karališkojo“ klubo legenda Hugo Sanchezas.

 K. Mbappe.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 K. Mbappe.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-12 15:14, atnaujinta 2022-07-12 15:27

Meksikietis teigė, kad pasaulio čempionatą laimėjęs puolėjas „vieną dieną“ iš „Paris Saint-Germain“ pateks į „Santiago Bernabeu“.

Ilgą laiką atrodė, kad ta diena ateis 2022 m. vasarą, tačiau talentingas Prancūzijos rinktinės žaidėjas savo tėvynėje pasirašė naują kontraktą su „Paris Saint-Germain“, kuris neleidžia jam patekti į laisvųjų agentų grupę.

Ispanijos milžinai dabar turi būti kantrūs siekdami ilgalaikio tikslo, tačiau H.Sanchezas mano, kad yra vilčių dėl naujojo K.Mbappe sandorio. 2025 m. jam sueis 26 metai, todėl tuomet gali būti sudarytas naujas sandoris.

Buvęs Meksikos rinktinės žaidėjas H.Sanchezas 1985–1992 m. per 283 rungtynes įmušė 208 įvarčius „Real“ gretose.

„K.Mbappe nepasakė tvirto „ne“ Madridui, jis turėjo pasakyti „ne“ dėl socialinio, politinio ir šeimyninio spaudimo. Tačiau pažinodamas jį esu tikras, kad vieną dieną jis žais Madrido „Real“, – kalbėdamas su „Marca Radio“ teigė buvęs futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.