„Riteriuose“ du naujokai – nigerietis puolėjas ir serbas saugas

Prieš „Optibet A lygos“ rungtynes Šiauliuose „Riteriai“ stiprinasi dviem futbolininkais – Serbijos bei Bosnijos ir Hercegovinos pasus turinčiu Nikola Eskičiumi bei Ebuka Onah iš Nigerijos. Abu šie žaidėjai turėtų būti registruojami rungtynėms Šiauliuose.

 „Riteriuose“ du naujokai – nigerietis puolėjas ir serbas saugas  <br> E. Žaldario nuotr.
 „Riteriuose“ du naujokai – nigerietis puolėjas ir serbas saugas  <br> E. Žaldario nuotr.
 „Riteriuose“ du naujokai – nigerietis puolėjas ir serbas saugas  <br> E. Žaldario nuotr.
 „Riteriuose“ du naujokai – nigerietis puolėjas ir serbas saugas  <br> E. Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 14, 2022, 10:02 PM

„Dėl Ebukos sprendimą mes esame priėmę gana seniai. Tiesiog dėl dokumentų formalumų užtrukome su registracija. Labai džiaugiamės, kad jis prisijungė prie mūsų komandos, sudarys puikią konkurenciją Gyčiui Paulauskui ir padės „Riteriams“ skinti pergales ateityje. Galbūt, tai bus naujasis Teremas Moffi.

Kalbant apie Nikolą, tai jis dar gana jaunas, tačiau tuo pačiu nemažai patirties turintis futbolininkas. Po Felipės Brisolos patirtos traumos ieškojome žaidėjo, kuris jį galėtų pakeisti ir tikime, kad Nikolos atėjimas komandai duos gerą impulsą ir daugiau kokybės aikštės viduryje“, – apie naujokus sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Dvidešimtmetis E.Onah į Lietuvą atvyko daugiau nei prieš mėnesį. Vos atvykęs, jis atstovavo „Riteriams“ kontrolinėse rungtynėse prieš „Daugavpils“. Tąsyk jis nepasižymėjo, tačiau galimybių tą padaryti turėjo ne vieną.

Po mėnesio treniruočių, pagaliau, pavyko sutvarkyti formalumus ir jis oficialus „Riterių“ narys.

„Jaučiuosi nuostabiai. Nuo pirmos dienos čia Lietuvoje noriu su komanda padaryti kažką ypatingo. Kad tai įvyktų, galiu pažadėti, treniruotėse atiduosiu visą save“, – sakė E.Onah.

N.Eskičius į Lietuvą atskrido trečiadienį ir ketvirtadienį jau treniravosi su naujaisiais komandos draugais. Bosnio užduotis „Riteriuose“ – sustiprinti žaidimą aikštės viduryje ir tuo pačiu pakeisti sunkią traumą patyrusį Felipę Brisolą.

Paskutinė N.Eskičiaus stotelė – Štipo „Bergalnica“ klubas Makedonijoje. Prieš tai ketverius metus jis žaidė Serbijos aukščiausios lygos klubuose. Per tą laiką jis sužaidė 112 rungtynių ir pelnė šešis įvarčius.

„Tai mano pirmas kartas Lietuvoje. Šiandien turėjau galimybę susipažinti su komandos draugais, su treneriais ir klubo vadovybe. Jaučiuosi patekęs į profesionalią aplinką, man tai patinka“, – sakė N.Eskičius.

Iki lango uždarymo „Riterių“ klubas planuoja savo sudėtį dar labiau sustiprinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.