„Manchester United“ klube žais per „Euro 2020“ mirties išvengęs garsusis danas

Anglų „Brentford“ komandoje žaidęs vidurio puolėjas danas 30-metis Christianas Eriksenas penktadienį prisijungė prie garsiosios „Manchester United“ ekipos. Tai pranešė „raudonųjų velnių“ spaudos tarnyba. Ch.Eriksenas prisijungė prie klubo, pasirašydamas sutartį iki 2025 metų birželio.

Ch.Eriksenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 15, 2022, 8:04 PM

Vidurio puolėjas Danijos nacionalinėje rinktinėje sužaidė 115 rungtynių ir savo šaliai pelnė 38 įvarčius. Ch.Eriksenas „Premier“ lygoje yra sužaidęs 237 rungtynes, pelnė 52 įvarčius ir atliko 71 rezultatyvų perdavimą.

Primename, kad Christianas Eriksenas praleido pirmąją 2021/2022 metų sezono dalį dėl reabilitacijos po širdies operacijos, kurios metu jam buvo implantuotas širdies stimuliatorius – kardioverteris-defibriliatorius.

Antroje sezono dalyje danas žaidė „Brentford“ klube ir Anglijos „Premier“ lygoje sužaidė 11 rungtynių, per kurias pelnė vieną įvartį ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Per Europos čempionato rungtynes aikštėje kritęs Danijos rinktinės narys Ch. Eriksenas sugebėjo sugrįžti į futbolą, nors tuo mažai kas tikėjo.

Ch.Eriksenas „Euro 2020“ rungtynėse tarp Danijos ir Suomijos krito sustojus širdžiai ir buvo gaivinamas. Po kelių dienų ligoninėje jam buvo implantuotas kardioverteris-defibriliatorius, kad būtų išvengta panašių situacijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.