C. Ronaldo sulaukė kvietimo rungtyniauti Saudo Arabijoje: portugalas atsisakė milžiniškos sumos

Vienas iš geriausių visų laikų pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo vis dar priklauso „Manchester United“ ekipai, tačiau tarpsezonyje 37-erių portugalas atkreipė ne vieno klubo dėmesį.

C.Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2022, 9:48 PM, atnaujinta Jul 16, 2022, 10:52 AM

Tinklus ant portugalo nusprendė mesti ir neįvardinta Saudo Arabijos komanda, kuri už du sezonus futbolininkui buvo pasiruošusi mokėti net 275 mln. eurų.

Vis dėlto ESPN praneša, kad šešiskart geriausias planetos žaidėjas atmetė šį pasiūlymą ir savo karjerą toliau nori tęsti Europoje. Savo sprendimą C.Ronaldo motyvuoja noru kovoti dėl reikšmingų klubinių trofėjų bei galimybės rungtyniauti UEFA Čempionų lygoje.

Portugalijos žvaigždė vis dar turi galiojančią sutartį su „Manchester United“ klubu iki kitų metų birželio. Vis dėlto futbolininkas turi galimybę palikti Angliją už solidžią išpirką.

Šiemet C.Ronaldo vilkėdamas „Raudonųjų velnių“ marškinėlius Anglijos „Premier“ lygoje per 30 rungtynių įmušė 18 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.