„Žalgiris“ sužinojo kitus potencialius Čempionų lygos atrankos varžovus: lauktų pažįstami veidai Žinomi galimi varžovai Europos lygoje

Pirmadienį paaiškėjo potencialūs Vilniaus „Žalgirio“ varžovai trečiajame UEFA Čempionų lygos atrankos etape.

Sostinės klubas sužinojo potencialius Čempionų lygos atrankos varžovus.<br>V.Ščiavisnko nuotr.
Sostinės klubas sužinojo potencialius Čempionų lygos atrankos varžovus.<br>V.Ščiavisnko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-18 13:22, atnaujinta 2022-07-18 14:12

Sėkmės su Malmės „Malmo“ klubu atveju Vladimiro Čeburino auklėtiniai trečiajame atrankos etape susikautų su Šiaurės Airijos „Linfield“ ir Norvegijos „Bodo/Glimt“ futbolininkais.

Šios dvi ekipos yra puikiai pažįstamos žalgiriečiams. Praėjusiais metais sostinės klubas pranoko „Linfield“ futbolininkus pirmajame UEFA Čempionų lygos atrankos etape.

Svetimas „Žalgiriui“ nėra ir norvegiškas barjeras. Budės komanda pernai užkirto vilniečiams duris į UEFA Konferencijų lygos grupių etapą. Jei sostinės ekipa susikautų su Norvegijos čempionais, tai būtų šių komandų trečioji iš eilės akistatą UEFA atrankose per trejus metus.

Lrytas.lt primena, kad norint patekti į trečiąjį UEFA Čempionų lygos atrankos etapą „Žalgiriui“ reikia pranokti „Malmo“ futbolininkus. Pirmosios vilniečių ir švedų rungtynės bus žaidžiamos liepos 19-ąją Vilniuje.

Kiek vėliau pirmadienį paaiškėjo ir potencialūs Vilniaus „Žalgirio“ varžovai UEFA Europos lygos trečiajame etape. Pralaimėjimo prieš „Malmo“ atveju V.Čeburino auklėtiniai susikautų su Armėnijos Jerevano „Pyunik“ ir Liuksemburgo „F91 Dudelange“ poros pralaimėtojais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.