Cristiano Ronaldo dabar turi tik dvi galimybes tęsti karjerą

Garsioji pasaulio futbolo žvaigždė 37-erių Cristiano Ronaldo vis dar svarsto, kokiu karjeros keliu žengti šią vasarą. Portugalas jau po Anglijos futbolo sezono pabaigos davė suprasti, kad jo mintys yra su tuo klubu, kuris žais kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

C.Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo <br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 22, 2022, 10:02 PM

Tad šešiskart geriausiu planetos žaidėju rinktas C.Ronaldo kalbasi ir prašo agento imtis priemonių, kad jis persikeltų iš „Manchester United“ klubo kitur – į ekipą, kuri žais Čempionų lygoje.

Kaip skelbė „L'Équipe“, C.Ronaldo atmetė įspūdingą Saudo Arabijos klubo dviejų metų pasiūlymą, kuris buvo pasiruošęs sumokėti futbolininkui net 250 mln. eurų atlygį.

Dar 30 mln. eurų jis būtų sumokėjęs „Manchester United“ už puolėjo perėjimą ir 20 mln. eurų komisinį mokestį žaidėjo agentui Jorge'ui Mendesui.

Vis dėlto ESPN pranešė, kad portugalas atmetė šį pasiūlymą ir savo karjerą tęsti toliau nori Europoje.

Žvaigždė vis dar turi galiojančią sutartį su „Manchester United“ klubu iki kitų metų birželio.

C.Ronaldo paneigė gandus, kad galėtų grįžti į savo šalies Lisabonos „Sporting“ klubą, tad jam belieka dvi galimybes tęsti karjerą – žaidėjas gali išvykti į Ipaniją ir atstovauti Madrido „Atletico“ ekipai arba likti „Manchester United“.

Madrido klubas domisi C.Ronaldo ir sutinka su jo reikalavimais, tačiau kyla problemų dėl išpirkos dydžio.

Informuoti portugalų žiniasklaidos šaltiniai tikina, kad C.Ronaldo galimybės toliau tęsti karjerą „Manchester United“ klube yra mažai tikėtinos.

Jo agentas Jorge'as Mendesas įsitikinęs, kad nepavykus rasti portugalui naujo klubo, kuris žais Čempionų lygoje, bus suduotas labai galingas smūgis C.Ronaldo reputacijai.

Šiemet C.Ronaldo vilkėdamas „raudonųjų velnių“ marškinėlius Anglijos „Premier“ lygoje per 30 rungtynių įmušė 18 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.