„Manchester United“ paskelbė sąlygą, kuri leistų C. Ronaldo palikti komandą

Anglų „Manchester United“ paskelbė apie galimą puolėjo portugalo Cristiano Ronaldo išvykimo sąlygą, apie tai skelbia „The Mirror“.

Cristiano Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 24, 2022, 11:05 AM

Dienraščio šaltinio teigimu, „Manchester United“ vadovybė atsisako ir nežada parduoti 37-erių garsaus pasaulio futbolininko, kuris dar turi galiojantį vieno sezono kontraktą. Klubas nori, kad Portugalijos rinktinės puolėjas pratęstų sutartį su klubu iki 2024 metų vasaros.

Jei tai įvyks, tuomet Mančesteris bus pasirengę paskolinti portugalą vienam sezonui vienai iš Čempionų lygos ekipų. „Manchester United“ tikisi, kad pasibaigus būsimam sezonui klubui pavyks prasibrauti į UEFA Čempionų lygą, o C.Ronaldo grįš į komandą ir jai padės siekti trofėjaus.

Šią savaitę tapo žinoma, kad šešis geriausio pasaulio futbolininko titulus turintis portugalas yra pasirengęs persikelti į ispanų Madrido „Atletico“. Nors buvo gandų, kad C.Ronaldo domisi „Barcelona“, jie nepasitvirtino.

Liepos 2 dieną pasklido naujiena, kad C.Ronaldo nėra patenkintas „Manchester United“ perėjimų politika ir tuo, kad klubui nepavyko prasibrauti į Čempionų lygą.

Puolėjas paragino savo ekipos vadovybę jį parduoti, jei klubas gautų pelningą pasiūlymą.

Kai tik pasirodė galimų pirkėjų šešėliai, pats 37-erių puolėjas C.Ronaldo patikino, kad neprieštarautų prisijungimui prie Madrido „Atletico“.

Kalbama, kad dėl galimybės turėti savo gretose portugalą, Madridas rengiasi parduoti vieną iš savo žvaigždžių prancūzą Antoine'ą Griezmanną.

Taip pat buvo pranešta, kad puolėju domisi Londono „Chelsea“, italų „Napoli“ ir „Roma“ bei „Paris Saint-Germain“.

Pats portugalas siekia žūtbūt žaisti kitą sezoną Čempionų lygoje, o Mančesterio komanda į šį turnyrą nepateko, užėmusi pirmenybėse vos 6 vietą.

Kaip skelbė „L'Équipe“, C.Ronaldo dėl savo svajonės atmetė įspūdingą Saudo Arabijos klubo dviejų metų pasiūlymą, kuris buvo pasiruošęs sumokėti futbolininkui net 250 mln. eurų atlygį.

Dar 30 mln. eurų jis būtų sumokėjęs „Manchester United“ už puolėjo perėjimą ir 20 mln. eurų komisinį mokestį žaidėjo agentui Jorge'ui Mendesui.

Šiemet C.Ronaldo vilkėdamas „raudonųjų velnių“ marškinėlius Anglijos „Premier“ lygoje per 30 rungtynių įmušė 18 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.