Naujas skandalas „Premier“ lygoje: „Arsenal“ futbolininkas Th. Partey viešai apkaltintas išžaginimu

Ganos futbolininkas Thomas Partey gali turėti labai rimtų problemų. Prieš kurį laiką sulaikytas Londno „Arsenal“ žaidėjas įtariamas išžaginimu, o auka viešai apkaltino jį prievartavimu.

 Thomas Partey.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Thomas Partey.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2022, 1:30 PM

Prieš kelias savaites Didžiosios Britanijos žiniasklaida paskelbė šokiruojančią informaciją, kad neįvardytas futbolininkas neva išprievartavo moterį, už ką buvo suimtas.

Nors žaidėjo tapatybė iš pradžių nebuvo atskleista, buvo spėliojoma, kad kaltininkas gali būti Thomas Partey iš „Arsenal“. Dabar šie įtarimai pasitvirtino.

Sara Bella pasivadinusi moteris socialiniuose tinkluose paskelbė daugybę įrašų, kurie turėtų patvirtinti „Arsenal“ žaidėjo kaltę.

Moteris pasakojo, kad viskas vyko pernai Ibisoje, kur Th.Partey su draugais šventė savo gimtadienį. Ji taip pat prisipažino iškart po to pranešusi tarnyboms.

Th.Partey buvo trumpam sulaikytas, kai britų policija tyrė šį atvejį likus 10 dienų iki naujojo įstatymo įsigaliojimo. Pasak jų, tarnybos tik tada turėjo galimybę patraukti baudžiamojon atsakomybėn už šalies ribų tokio pobūdžio nusikaltimus padariusius asmenis.

„Atradimas, kad jūsų kankintoją gina įstatymas, yra pats pražūtingiausias dalykas. Jis mane išprievartavo, paliko be sąmonės lovoje, tada nuėjo į vakarėlį Ibisoje, grįžo, juokėsi man į veidą ir pasakė, kad negaliu jam atsakyti“, – moteris paskelbė „Twitter“.

Tuo pačiu Sarah Bella pažeidė konfidencialumo susitarimą. Ji nebenorėjo slėpti, kaip su ja elgėsi futbolininkas, todėl paviešino ir pokalbių ekrano kopijas bei pasidalino nuotraukomis iš kelionės.

Ganos futbolininkas iki šiol istorijos nekomentavo.

29 metų Thomas Partey yra „Arsenal“ žaidėjas nuo 2020 metų spalio, kai iš Madrido „Atletico“ už 50 milijonų eurų persikėlė į Londoną.

Praėjusį sezoną jis visose varžybose sužaidė 26 rungtynes, kuriose pelnė du įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Ganos rinktinėje saugas per 40 rungtynių pelnė 13 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.