Netikėtai į kovą dėl F. de Jongo įsijungė Londono „Chelsea“

Artėja lemiamos dienos, kuomet sprendžiasi Olandijos rinktinės saugo Frenkie de Jong ateitis.

 F. de Jongas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 F. de Jongas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-01 18:44

Barcelona“ treneris Xavi Hernandezas leido suprasti, kad negali garantuoti olando likimo komandoje, o į tai sureagavo ir lemiamu momentu pabudo Londono „Chelsea“. Pranešama, kad Anglijos „Premier“ lygos klubas nedelsdamas pateiks pasiūlymą už saugą.

„Chelsea“ savininkas Toodas Boehly liepos pradžioje Barselonoje dalyvavo susitikime su „Barca“ prezidentu Joanu Laporta. Jame „Chelsea“ vadovas patvirtino, kad parduos gynėjus Cesarą Azpilicuetą ir Marcosą Alonso, jei bus pasiektas finansinis susitarimas.

Visgi, Ispanijos ekipai nugvelbus Julesą Kounde iš „Chelsea“ panosės, Londono klubas nemenkai supyko ir planavo nebeparduoti savo gynėjų.

Visgi, panašu, kad Anglijos klubas atsileido ir paprašė leisti derėtis su pačiu F.de Jongu. Tiesa, „Barcelona“ už futbolininką nori mažiausiai 80 mln. eurų.

Pranešama, jog pats olandas nerodo noro palikti Kataloniją, tačiau jaučia spaudimą išvykti iš pačio klubo.

F.de Jongas nuo vasaros pradžios buvo aktyviai siejamas su „Manchester United“ klubu, tačiau Mančesterio ekipa nedalyvaus UEFA Čempionų lygoje ir dėl to jau virš mėnesio laiko negali sudominti saugo.

Tačiau „Chelsea“ klubas Čempionų lygoje rungtyniaus ir tai gali būti lemiamas faktorius F.de Jongo vasaros perėjimo istorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.