Neymaras pelnė 2 įvarčius Prancūzijos supertaurės mače, L. Messi iškovojo jau 41-ąjį trofėjų

Paryžiaus „Paris Saint Germain“ komanda sekmadienį džiaugėsi pirmuoju šio sezono trofėjumi – Prancūzijos supertaurės finale, kuris buvo žaidžiamas Izraelio sostinėje Tel Avive, ji 4:0 (2:0) sutriuškino „Nantes“ futbolininkus. Šiomis rungtynėmis startuoja Prancūzijos čempionatas.

Neymaras pelnė du įvarčius į „Nantes“ vartus.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Neymaras pelnė du įvarčius į „Nantes“ vartus.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2022, 7:26 AM, atnaujinta Aug 1, 2022, 7:37 AM

Šiame mače pasižymėjo visos ryškiausios PSG ekipos žvaigždės. Pirmame kėlinyje Lionelis Messi 22-ąją minutę suklaidino vartininką ir tiksliai nukreipė kamuolį į vartus, o per pridėtą teisėjo laiką Neymaras mušė baudos smūgį ir padidino persvarą iki 2:0.

Antrame kėlinyje 57 min. būdamas nugara į vartus Sergio Ramosas kulnu pasiuntė kamuolį į vartus, o Neymaras 82-ąją minutę realizavo teisėjo skirtą 11 metrų baudinį bei padėjo tašką dvikovoje.

L.Messi iškovojo per savo karjerą jau 41-ąjį trofėjų. Iki tol atstovaudamas „Barcelona“ komandai jis 10 kartų džiaugėsi Ispanijos čempionų titulu, keturis kartus kėlė UEFA Čempionų taurę, 8 kartus – Supertaurę, 7 kartus šalies taurę, tris kartus laimėjo pasaulio klubinius čempionatus ir Europos supertaurę.

Su PSG jis laimėjo Prancūzijos pirmenybes. Taip pat jis nugalėjo Pietų Amerikos čempionatuose ir taurėje, triumfavo olimpiadoje ir jaunimo čempionatuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.