Vilniaus „Žalgirio“ horizonte – nauji varžovai: antradienį bus traukiami burtai

Antradienį ištraukus UEFA Čempionų lygos ir UEFA Europos lygos ketvirtųjų atrankos etapų burtus paaiškės tolimesnis galimas „Žalgirio“ kelias.

Antradienį vilniečiai sužinos savo tolimesnius varžovus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Antradienį vilniečiai sužinos savo tolimesnius varžovus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-01 17:19

Žalgiriečiai UEFA Čempionų lygos trečiame atrankos etape susitiks su „Bodo Glimt“ – rugpjūčio 3 d. Norvegijoje, o rugpjūčio 9 d. – Vilniuje.

Ketvirtojo (play-off) atrankos etapo burtai bus traukiami rugpjūčio 2-ąją nuo 13 val.

Šiuose burtuose „Žalgirio“ ir „Bodo Glimt“ poros nugalėtojai gali susitikti su kitais šalių čempionais iš aukštesnį reitingą (seeded) turinčio burtų krepšelio.

Jame bus trijų porų nugalėtojai – dvikovose tarp Razgrado „Ludogorets“ (Bulgarija) ir Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija), Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) ir Jerevano „Pyunik“ (Armėnija) bei Tiraspolio „Šeriff“ ir Pilzeno „Viktorija“ (Čekija) laimėjusios komandos, o taip pat Danijos čempionas FC „Kobenhavn“.

Ketvirto etapo rungtynės vyks rugpjūčio 16/17 ir 23–24 dienomis.

„Žalgirio“ ir „Bodo Glimt“ poroje pralaimėjusi komanda keliaus į UEFA Europos lygos ketvirtąjį (play-off) atrankos etapą.

Jame minėta pora pateko į II burtų krepšelį, kuriame bus Čempionų lygos trečiajame žaidusios komandos. Be jau minėtų trijų porų šiame krepšelyje taip pat yra „Qarabaq“ (Azerbaidžanas) ir Budapešto „Ferencvaros“ (Vengrija) bei Haifos „Maccabi“ (Izraelis) ir Limasolio „Apollon“ (Kipras). Europos lygoje žais šiose porose pralaimėjusios komandos. Burtuose 4 iš 6 porų bus suporuotos tarpusavyje.

Dar 2 iš 6 II krepšelio porų bus suporuotos su III krepšelio poromis.

III krepšelyje – UEFA Europos lygos trečiajame atrankos etape žaisiančios komandos. Ketvirtajame etape žais porų nugalėtojai: „Malmo“ (Švedija) arba „Diddeleng“ (Liuksemburgas), „Shamrock Rovers“ (Airija) arba Skopjės „Shkupi“ (Šiaurės Makedonija), Belfasto „Linfield“ (Šiaurės Airija) arba „Zurich“ (Šveicarija), Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) arba Bratislavos „Slovan“ (Slovakija) ir „Maribor“ (Slovėnija) arba Helsinkio HJK (Suomija).

Europos lygos ketvirtojo atrankos etapo rungtynės vyks rugpjūčio 18–25 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.