Serga tik už pergales? Po triuškinančio „Žalgirio“ pralaimėjimo – lavina perpardavinėjamų bilietų

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai skaudžiu pralaimėjimu pradėjo trečiąjį UEFA Čempionų lygos atrankos etapą. Lietuvos čempionai išvykoje 0:5 nusileido vietos Budės „Glimt“ ekipai. Vis dėlto šia nesėkme žalgiriečiai dar neprarado šansų prasibrauti į ketvirtąjį turnyro atrankos etapą, nes po savaitės vyks atsakomoji dvikova Vilniuje.

„Sirgaliai“ parodė savo mentalitetą.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
„Sirgaliai“ parodė savo mentalitetą.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2022, 7:50 AM, atnaujinta Aug 4, 2022, 7:51 AM

Antradienį į LFF stadione vyksiančias rungtynes pasirodę bilietai buvo iššluoti mažiau nei per valandą. Dar prieš pirmąsias tarpusavio rungtynes Budėje didžiuliu ažiotažu nusprendė pasinaudoti apsukrūs žmonės – nupirkę didelį kiekį bilietų jie nusprendė juos perparduoti futbolą mylintiems sirgaliams.

Vis dėlto po trečiadienį „Žalgiriui“ triuškinančiu pralaimėjimu pasibaigusių rungtynių vaizdas interneto platybėse tapo dar niūresnis – panašu, kad sostinės klubui nugarą atsuko ir „tikrieji“ svajingų pergalių užliūliuoti „sirgaliai“.

Po akistatos su „Bodo“ socialinio tinklo „Facebook“ grupėse apie pardavinėjamus bilietus pasirodė ne vienas, ne du ir ne penki pranešimai apie net už mažesnę kainą parduodamus bilietus į atsakomas „Žalgirio“ rungtynes.

Ne ką mažesnė bilietų pasiūla pasirodė ir specializuotuose interneto portaluose.

Liūdna, bet matant šį faktą reikia susitaikyti, kad nemažai lietuvių serga ne už klubą, o už pergales. Belieka palinkėti, kad „Žalgiris“ namuose „Glimt“ futbolininkus įveiktų reikiamu rezultatu ir pasiųstų tinkamą žinutę komandai nugarą atsukusiems „sirgaliams“.

Atsakomoji „Žalgirio“ ir „Glimt“ akistata vyks rugpjūčio 9 dieną Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.