Galingai sezoną Anglijoje pradėjusiam E. Haalandui du įvarčiai per mažai: „Galėjau įmušti daugiau“

Anglijos „Premier“ lygos čempionų titulą ginanti „Manchester City“ ekipa sėkmingai pradėjo žygį naujajame pirmenybių sezone. Sekmadienį Pepo Guardiolos auklėtiniai išvykoje 2:0 (1:0) pranoko Londono „West Ham United“ futbolininkus.

E.Haalandas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
E.Haalandas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
E.Haalandas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
E.Haalandas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 8, 2022, 7:50 AM

Itin sėkmingai sezono startas susiklostė naujajam Mančesterio klubo pirkiniui Erlingui Haalandui. 22-ejų Norvegijos futbolo perlas savo debiutą „Premier“ lygoje pažymėjo dviem įvarčiais.

„Geros rungtynės. Gera pradžia, net nežinau, ką pasakyti, turime tai pratęsti ir judėti į priekį“, – po pergalės džiaugiasi E.Haalandas.

Vis dėlto du įvarčius įmušęs norvegas pripažino, kad savo debiutinėje dvikovoje asmeniškai galėjo išspausti dar daugiau.

„Galėjau įmušti daugiau. Turėjau tikrai puikią progą, kurios neišnaudojau, tačiau tai tik sezono pradžia, vietomis pritrūko tarpusavio ryšio. Jį užmezgame kiekvieną dieną – treniruotėse tampame vis geresniais. Viskas ateis su laiku.

Labai smagu, kad abu mano įvarčius stadione išvydo tėtis. Man, kaip šio turnyro debiutantui, tai buvo labai svarbus momentas“, – pasibaigus dvikovai samprotavo norvegas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.