Liverpulio derbyje kamuolys lyg magnetas lipo prie vartų konstrukcijos, tačiau į vartus nekrito

Šeštadienis Anglijos „Premier“ lygoje prasidėjo Liverpulio miesto derbiu. „Everton“ futbolininkai namuose priėmė „Liverpool“ ekipą, o komandos rungtynes baigė lygiu rezultatu 0:0.

 Liverpulio derbyje kamuolys lyg magnetas lipo prie vartų konstrukcijos, tačiau į vartus nekrito<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Liverpulio derbyje kamuolys lyg magnetas lipo prie vartų konstrukcijos, tačiau į vartus nekrito<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2022, 4:30 PM, atnaujinta Oct 11, 2022, 11:19 AM

Pirmajame kėlinyje abi komandos turėjo puikias progas pasižymėti. 27-ąją minutę Tom Daviesas drebino svečių vartų konstrukciją, tačiau kamuolys liko aikštelėje.

Savo šansus „Liverpool“ futbolininkai susikūrė 43-ąją rungtynių minutę. Iš pradžių savo laimę bandė Darwinas Nunezas, tačiau šeimininkų vartininkas kamuolį nukreipė į skersinį. Jau po kelių sekundžių į vartus smūgiavo Luisas Diazas. Kamuolys atsimušė į vidinę virpsto dalį, tačiau į pačius vartus neįskriejo ir rezultatas liko 0:0.

69-ąją minutę Conoras Coady pasiuntė kamuolį į svečių vartus, tačiau po VAR peržiūros paaiškėjo, jog įvartis buvo pelnytas iš nuošalės ir jis buvo atšauktas.

95-ąją minutę Mohamedo Salah smūgis skriejo į vartų skersinį, o jau po minutės teisėjas fiksavo rungtynių pabaigą.

Po 6 rungtynių „Liverpool“ su 9 taškais užima 5-ąją poziciją. „Everton“ turėdami 4 taškus žengia 14-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.