L. Messi neužsibus Paryžiuje, tačiau į „Barcelona“ kitą vasarą vyktų tik atleidus vieną žaidėją

Prancūzijos „Paris Saint-Germain“ puolėjas argentinietis Lionelis Messi neplanuoja pratęsti sutarties su paryžiečiais, savo twitter paskyroje praneša žurnalistas Mikelis Blazquezas. Nežinia, kur po šio sezono pasisuks garsiojo 35 metų argentiniečio karjeros kelias. Gali būti, kad L.Messi sugrįš ir į „Barcelona“ ekipą, bet tam yra rimtų sąlygų.

Lionelis Messi.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Lionelis Messi.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2022, 10:23 AM

Anksčiau L.Messi sakė, kad po metų žaidimo jis pagaliau prisitaikė prie Prancūzijos futbolo ir čempionų ekipos bei vėl mėgaujasi futbolu.

Viena didžiausių pasaulio futbolo žvaigždžių Paryžiaus ekipoje žaidžia nuo 2021-ųjų, kai persikėlė iš „Barcelona“ ekipos. Puolėjo sutartis su klubu galioja iki 2023 metų vasaros.

Per aštuonis Prancūzijos čempionato turus L. Messi jau įmušė keturis įvarčius ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus. UEFA Čempionų lygoje jis po dviejų susitikimų yra pelnęs vieną įvartį ir vieną rezultatyvų perdavimą.

Kartu buvo pranešta, kad „Barcelona“ svarsto galimybę sugrąžinti argentinietį puolėją į klubą kitą vasarą jau kaip laisvąjį agentą. L.Messi neatsisako minties bandyti sugrįžti į Kataloniją, tačiau, žiniasklaidos teigimu, turi sąlyga – komandoje jau neturėtų būti gynėjo Gerardo Pique, skelbia žurnalistas Markas Marba.

Tarp vyrų yra įtempti santykiai ir net kalbėta, kad paskutiniame sezone, kai „Barcelona“ klube žaidė L.Messi, jie net nekalbėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.