Šiaurės Londono derbis pažymėtas „Arsenal“ pergale ir „Tottenham“ žaidėjo išvarymu

8-asis Anglijos „Premier“ lygos turas prasidėjo Šiaurės Londono derbiu. Londono „Arsenal“ namuose 3:1 (1:1) šventė pergalę prieš savo mirtinus varžovus – „Tottenham“ futbolininkus.

 Šiaurės Londono derbis pažymėtas „Aresnal“ pergale ir „Tottenham“ žaidėjo išvarymu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Šiaurės Londono derbis pažymėtas „Aresnal“ pergale ir „Tottenham“ žaidėjo išvarymu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2022, 4:21 PM, atnaujinta Oct 1, 2022, 4:23 PM

Pirmasis įvartis į svečių vartus krito 20-ąją minutę. Benas White’as atliko perdavimo šalia baudos aikštelės buvusiam Thomasui Partey ir šis galingu bei technišku smūgiu kamuolį pasiuntė į vartus.

Rezultatas 31-ąją minutę tapo lygus. „Arsenal“ futbolininkai savo baudos aikštelėje pažeidė taisykles gindamiesi prieš Richarlisoną ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. Šį sėkmingai realizavo „Tottenhham“ lyderis Harry Kane’as.

Antrojo kėlinio pradžioje, jau 49-ąją minutę vėl į priekį išsiveržė „Arsenal“. Hugo Llorisui nepavykus sėkmingai sustabdyti Bukayo Saka smūgiuoto kamuolio, Gabrielis Jesus atsidūrė nedengiamas vienas prieš vartus ir pelnė įvartį.

62-ąją minutę „Tottenham“ šansai iškovoti taškus sumenko. Emersonas Royalis grubiai prasižengė prieš Gabrieį Martinellį ir užsidirbo raudoną kortelę.

Po penkių minučių į baudos aikštelę įsiveržęs Granitas Xhaka pasiuntė kamuolį į dešinįjį vartų kampą ir pelnė trečiąjį šeimininkų įvartį.

21 tašką po 8 turų turintis „Arsenal“ užima 1-ąją vietą „Premier“ lygoje. „Tottenham“ su 17 taškų žengia 3-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.