J. Kloppas įvertino savo auklėtinių žaidimą: „Baisu žiūrėti“

Prieš sezoną „Liverpool“ klubas buvo įvardijamas kaip vienas realiausių pretendentų laimėti Anglijos „Premier“ lygą, tačiau po 8 turų Jurgeno Kloppo auklėtiniai užima tik 9-ąją vietą, o druskos ant žaizdos užpylė šeštadienio rungtynės, kuomet Liverpulio ekipa namuose sužaidė lygiosiomis 3:3 su „Brighton“ ekipa.

 J. Kloppas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 J. Kloppas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-02 12:35

„Raudonieji“ nuo 63-osios minutės pirmavo 3:2 ir kontroliavo žaidimą, tačiau 83-ąją minutę savo trečiąjį įvartį pelnė „Brighton“ saugas Leandro Trossardas.

„Liverpool“ šį sezoną „Premier“ lygoje sužaidė 7 rungtynes, per kurias iškovojo tik 2 pergales ir net 4 kartus su varžovais išsiskyrė lygiu rezultatu.

Komandos strategas J.Kloppas po paskutiniųjų rungtynių negailėjo kritikos savo futbolininkams.

„Jei žiūrite futbolą pakankamai ilgai, prisimenate kaip prieš keletą metų turėdavome situacijų, kai pirmaudavome tik vienu įvarčiu ir mūsų sirgalių vos neištikdavo širdies smūgis, nes tomis akimirkomis mūsų žaidimas nebuvo įtikinantis. Šiandien man tai šiek tiek priminė. Negaliu pasakyti, kad buvau 100 procentų įsitikinęs, kad nepraleisime įvarčio, kai pirmavome 3:2.

Nežinau, kiek kartų šiandien mačiau jų atakuojančius žaidėjus tiesiog „maudančius“ mūsų gynybos linijas, buvo baisu, tikrai baisu žiūrėti. Patiriame spaudimą, to neignoruojame. Norime viską daryti daug geriau, turėti daugiau taškų, kilti lentelėje“, – po pralaimėjimo kalbėjo J.Kloppas.

Kitas rungtynes „Liverpool“ žais antradienį. Čempionų lygoje J.Kloppo auklėtiniai namuose priims Glazgo „Rangers“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.