C. Ronaldo ir toliau demonstruoja principus – rungtynes prieš „Tottenham“ paliko anksčiau laiko

„Manchester United“ trečiadienį Anglijos „Premier“ lygoje 2:0 įveikė Londono „Tottenham“ futbolininkus, tačiau Mančesterio žvaigždė Cristiano Ronalo neliko patenkintas.

 C. Ronaldo ir toliau demonstruoja principus – rungtynes prieš „Tottenham“ paliko anksčiau laiko<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo ir toliau demonstruoja principus – rungtynes prieš „Tottenham“ paliko anksčiau laiko<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2022, 11:21 AM

89-ąją minutę Erikas Ten Hagas į aikštę išleido Christianą Erikseną ir Anthony Elangą. Visgi, tokiu trenerio sprendimu neliko patenkintas 37-erių C.Ronaldo. Portugalas pakilo nuo suoliuko ir išėjo iš stadiono.

„Susitvarkysiu su tuo rytoj, o ne šiandien. Dabar švenčiame šią pergalę. Aš jį mačiau, bet su juo nekalbėjau „, – susidariusią situaciją komentavo E.Ten Hagas.

Nepasitenkinimą C.Ronaldo parodė ir sekmadienio rungtynėse prieš „Newcastle United“, kuomet puolėjas buvo pakeistas 72-ąją minutę. Rungtynės prieš Niukaslo klubą baigėsi 0:0.

E.Ten Hagas tuomet sakė, kad jam nėra „jokių problemų“ dėl neigiamos Ronaldo reakcijos, bet pridūrė, kad portugalas turi jį įtikinti, jog „jis turi likti aikštėje“.

Buvęs Anglijos rinktinės puolėjas Gary Linekeris teigė, kad C.Ronaldo elgesys be reikalo patraukė dėmesį iš „Manchester United“ pergalės prieš „Tottenham“.

„Atsiprašau, tai nepriimtina – tai yra prastas elgesys“, – portugalo veiksmus komentavo G.Linekeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio